Vastgoedgroep Altro uit Destelbergen verkozen tot vastgoedonderneming van het jaar: “Op vijf jaar tijd enorm gegroeid”

okt 6, 2022 | Nieuws

De vastgoedgroep Altro, met een hoofdkantoor in Destelbergen, is uitverkozen tot "Vastgoedonderneming van het Jaar". Dat is een award die wordt uitgedeeld door de Vlaamse confederatie van immobiliënberoepen. Altro kwam als beste vastgoedkantoor uit de bus, omdat het op vijf jaar tijd opvallend is gegroeid.

Vijf jaar geleden richtte CEO Dave Bracke de vastgoedgroep Altro op. Het bedrijf groeide in die tijd van 1 naar 8 vestigingen en van 9 naar 32 medewerkers. Gisteren haalden ze de award van ‘vastgoedonderneming van het jaar’ binnen. “Ik ben enorm fier”, reageert Bracke. “Het is altijd fijn om te merken dat het groeitraject dat we vooropgesteld hebben, ook effectief gelukt is. Wij zijn klaar om de volgende periode van vijf jaar opnieuw een gelijkaardig groeitraject door te maken.”

Het bedrijf focust vooral op residentieel vastgoed en het begeleidt de klanten van het begin tot het einde. Maar het bedrijf zorgt ook goed voor de medewerkers. Om interactie en communicatie tussen de medewerkers van de acht vestigingen te verbeteren, ontwikkelde het een online platform. “Zo kunnen ze makkelijk informatie delen met elkaar. Dat slaat echt wel aan”, reageert Bracke. “Ik ben enorm fier op alle 32 medewerker, het is ook hun verdienste.”

Altro vastgoedgroep heeft ondertussen vestigingen in Destelbergen, Wetteren, Gent, Dendermonde, Aalter, Brugge, Brussel en Mechelen. In de toekomst zullen er daar nog bijkomen. 

Gratis Schatting