Wij bieden onze klanten een full-service dienstverlening.

Een online waardebepaling.
≈

Ik wil verkopen

Een verkoop zonder zorgen, binnen een realistische termijn en onder optimale voorwaarden. De droom van iedere eigenaar. Een eigendom verkopen vraagt marktkennis en ervaring.  

Hoeveel is uw woning waard?

De waarde van een woning bepalen is meer dan vierkante meters optellen. Er komt ook heel wat gevoel bij kijken. Samen bepalen we de verkoopmethode die het beste aansluit bij uw verwachtingen en die het meest geschikt is voor uw type vastgoed.

Wij bepalen samen met u een correcte en gemotiveerde prijs gebaseerd op reële cijfers.

Ik wil verhuren

Verhuurder vs. huurder, wij zijn dé matchmaker

U wenst uw vastgoed te verhuren aan een correcte prijs en aan de meest geschikte kandidaat huurder(s).

Het verhuren van een woning of appartement vereist heel wat vakkennis. De huurwetgeving is complex en de huurmarkt verandert voortdurend. Altro Vastgoed helpt u een correcte huurprijs te bepalen voor uw pand en ondersteunt u bij de verhuur aan de hand van een doelgerichte publiciteit en een grondige selectie van de huurder. We volgen het huurdossier van a tot z op, tot en met de intrede van de huurder.

≈

Ik ben op zoek

U bent bij Altro Vastgoed aan het juiste adres.

U bent op zoek naar vastgoed te koop of te huur? Door ons kantorennetwerk verspreid in Vlaanderen en Brussel kunnen wij u een ruim aanbod aanbieden. Beschrijf waarnaar u op zoek bent, we stellen u meteen ook op hoogte van nieuwe panden in onze portefeuille die matchen met uw voorkeur.

Ik wil vastgoedadvies

Adviseren: eerlijk, onafhankelijk en neutraal

Door de synergie tussen onze business units bieden wij onze klanten een belangrijke meerwaarde aan in hun zoektocht naar residentieel vastgoed. Adviseren staat bij Altro Vastgoed dan ook hoog aangeschreven. De stijgende complexiteit en de steeds wijzigende wetgeving zorgt ervoor dat het vandaag de dag raadzaam is om een professional onder de arm te nemen wanneer het om vastgoed gaat. Laat u vrijblijvend adviseren door onze professionele en erkende makelaars.

Gratis Schatting