Te renoveren woning met garage en achteruitgang in Zele

Langestraat 54, 9240 Zele

135 m²
3
2
30 m²
10 m²
€ 195.000

Ref. 5937376

Beschrijving

Ontdek deze woning gelegen in het centrum van Zele. Met zijn centrale ligging biedt deze woning een combinatie van ruimte, comfort en mogelijkheden. 

De woning beschikt over 3 slaapkamers, daarnaast biedt de zolder nog tal van mogelijkheden, een extra slaapkamer of hobbyruimte. Op de eerste verdieping is er ook een badkamer. 

De leefruimte en keuken zijn licht en ruim opgezet, met een aangename veranda. Daarnaast is er een badkamer/wasruimte op de gelijkvloers, zo beschikt de woning over 2 badkamers.

Een van de grootste troeven van de woning is de achteruitgang via de Burgemeester Van Ackerwijk A. Hier vindt U een handige parkeerplaats voor 2 auto’s en een garage, wat een zeldzaam voordeel is in het centrum van Zele. 

De ligging van de woning is ideaal: dichtbij de Kouter, diverse winkels en scholen. Alles wat u nodig hebt op wandelafstand. Daarnaast is de E17 en connectie naar Dendermonde makkelijk bereikbaar.

Ideale woning met potentieel in het centrum van Zele! Plan nu je bezoek in! 

Vermelding renovatieplicht residentieel vastgoed

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.

Te renoveren gezinswoning

Achteruitgang met 2 parkeerplaatsen en garage

Zonnige tuin

2 badkamers en ruime keuken

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
216 m²
Bewoonbare opp.
135 m²
Renovatieverplichting
Ja
Terras 1
10 m²
Tuin
30 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
467 kWh/m²
EPC referentie
20240409-0003207446-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
B
P-score
C
exterieur foto

Exterieur

Een van de grootste troeven van de woning is de achteruitgang via de Roskotstraat. Hier vindt U een handige parkeerplaats voor 2 auto’s en een garage, wat een zeldzaam voordeel is in het centrum van Zele.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning beschikt over 3 slaapkamers, daarnaast biedt de zolder nog tal van mogelijkheden, een extra slaapkamer of hobbyruimte. Op de eerste verdieping is er ook een badkamer. De leefruimte en keuken zijn licht en ruim opgezet, met een aangename veranda. Daarnaast is er een badkamer/wasruimte op de gelijkvloers, zo beschikt de woning over 2 badkamers

Ligging

De ligging van de woning is ideaal: dichtbij de Kouter, diverse winkels en scholen. Alles wat u nodig hebt op wandelafstand. Daarnaast is de E17 en connectie naar Dendermonde makkelijk bereikbaar.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting