Villa (6 slpks) op rustige locatie in Wetteren!

Donkstraat 8, 9230 Wetteren

300 m²
6
1
450 m²
44 m²
€ 593.000

Ref. 4596193

Beschrijving

BEZOEKDAG OP 15/01 - INSCHRIJVEN VIA ALTRO VASTGOED WEBSITE OF VIA 0486 92 46 58 (STEFFI).

Waar ruimte en een familiaal gevoel heerst...

In een rustige woonwijk treft u deze perfect onderhouden villa aan. De woning kent een bruikbare vloeroppervlakte van 300 m2 (excl. kelder en zolder) op een perceel van 900 m2.
De woonst werd doorheen de jaren steeds geüpdatet op esthetisch, energetisch en technisch vlak. Zo heeft deze eigendom een score van 195 kWh/m2jaar - label B als EPC-waarde, verwarming via een condenserende gaswandketel (2011), een conforme elektriciteit en muurisolatie, zoldervloerisolatie en dubbele beglazing in pvc. Een volledige opsomming en documentatie van alle renovaties is voorhanden.

De indeling: een inkomhal met vestiaire en toilet, een bureauruimte (of een éérste slaapkamer?), een riante leefruimte én keuken, met aansluitend een ruime en vochtvrije kelder en inpandige garage met bergruimte. Op de eerste verdieping treffen we zes slaapkamers, waarvan 5 volwaardige kamers en 1 kinderkamer én een linnenkamer. De zolder kan u bereiken via een uitklapbare trap.

Kortom, bent u op zoek naar een woning met riante woonoppervlakte, in een perfecte energetische en technische staat, op een rustige locatie, dan bent u hier aan het juiste adres!

360° view

Kenmerken

6 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
900 m²
Bewoonbare opp.
300 m²
Slaapkamer 1
13 m²
Slaapkamer 2
11 m²
Slaapkamer 3
21 m²
Slaapkamer 4
27 m²
Slaapkamer 5
14 m²
Terras 1
44 m²
Woonkamer
61 m²
Keuken
22 m²
Bureau
12.5 m²
Tuin
450 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
195 kWh/m²
EPC referentie
20211213-0001412035-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Ja
Bodemattest
Ja

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen en prijzen van dit pand.

exterieur foto

Exterieur

Zowel interieur als exterieur werd er steeds de nodige aandacht geschonken. De gevel werd geschilderd, de beglazing is gerenoveerd naar dubbele beglazing, de tuin kende steeds haar onderhoud,... De tuin is zuidoost georiënteerd.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De indeling: een inkomhal met vestiaire en toilet, een bureauruimte (of een éérste slaapkamer?), een riante leefruimte én keuken, met aansluitend een kelder en inpandige garage met bergruimte. Op de eerste verdieping treffen we zes slaapkamers, waarvan 5 volwaardige kamers en 1 kleinere kamer én een linnenkamer. De zolder kan u bereiken via een uitklapbare trap.

energie foto

Energie

De woonst werd doorheen de jaren steeds geüpdatet op esthetisch, energetisch en technisch vlak. Zo heeft deze eigendom een score van 195 kWh/m2jaar - label B als EPC-waarde, een conforme elektriciteit en muurisolatie, zoldervloerisolatie en dubbele beglazing in pvc. Een volledige opsomming en documentatie van alle renovaties is voorhanden.

energie foto

Ligging

Gelegen in een rustige woonwijk, tussen Laarne/Kalken en Wetteren. Vlot bereikbaar.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting