Super gezellig appartement aan de ring van Mechelen

Koningin Astridlaan 29, 2800 Mechelen

84 m²
2
1
€ 248.000

Ref. 6236592

Beschrijving

Sfeervol appartement met lift in het hart van Mechelen – Instapklaar en ideaal voor eigen bewoning of investering!

Bent u op zoek naar een gezellig en instapklaar appartement met een gunstige ligging in het centrum van Mechelen? Dan is dit charmante appartement precies wat u nodig heeft! Dit appartement biedt u de ideale combinatie van comfort, ruimte en een centrale ligging, waardoor het perfect is voor zowel eigen bewoning als investering.

Gunstige ligging nabij het centrum van Mechelen

Dit sfeervolle appartement ligt op een toplocatie, op wandelafstand van het bruisende centrum van Mechelen. U geniet hier van alle voordelen van het stadsleven zonder in te boeten op rust en comfort. Of u nu boodschappen wilt doen, een hapje wilt eten of een gezellige avond in de stad wilt doorbrengen, alles ligt binnen handbereik. Tegelijkertijd biedt de rustige ligging u de kans om heerlijk te ontspannen in uw eigen woning.

Daarnaast is er in de buurt voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Dankzij de bewonerskaart kunt u eenvoudig gebruikmaken van de parkeerplaatsen in de omgeving, zodat u altijd verzekerd bent van een plek voor uw auto. Wie liever een eigen afgesloten plek wil, kan bovendien een garagebox aankopen op wandelafstand, gelegen in de Nattehofstraat (+35.000€). Deze garage biedt extra zekerheid en gemak, wat een grote meerwaarde vormt in deze levendige stad.

Indeling van het appartement

Bij binnenkomst wordt u meteen verwelkomd door een gezellige en lichte leefruimte. Dankzij de open keuken ontstaat er een ruimtelijk gevoel, waardoor de leefruimte perfect geschikt is voor zowel ontspannen als koken. De keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende werk- en opbergruimte. Hier kunt u in alle comfort de lekkerste maaltijden bereiden en genieten van gezellige momenten met vrienden en familie.

Via de nachthal heeft u toegang tot een handige berging, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke apparaten, schoonmaakmateriaal of extra voorraad.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De ruime hoofdslaapkamer biedt alle comfort die u nodig heeft, met voldoende ruimte voor een groot bed en een garderobekast. De tweede kamer is perfect geschikt als kinderkamer, bureau of hobbyruimte. Deze flexibele indeling maakt het appartement ideaal voor verschillende levensstijlen en biedt voldoende ruimte om te wonen, werken of gasten te ontvangen.

De badkamer is voorzien van een bad/douchecombinatie, een lavabo en een toilet. Of u nu de voorkeur geeft aan een snelle douche in de ochtend of een ontspannen bad in de avond, hier kunt u optimaal genieten van uw dagelijkse verzorging.

Extra opslagruimte en garagebox

Naast de berging in de nachthal beschikt het appartement over een privatieve kelderberging op het kelderniveau. Dit is de perfecte plek om uw fietsen, koffers of andere spullen die u niet dagelijks nodig heeft, veilig op te bergen.

Optioneel is er de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen voor €35.000, op wandelafstand in de Nattehofstraat. Een waardevolle troef voor wie altijd een vaste parkeerplaats wenst in de buurt van het appartement. Ideaal voor wie zekerheid wil in de soms drukke stadsomgeving.

Waarom is dit appartement een buitenkans?

  • Gunstige ligging: Op wandelafstand van het stadscentrum van Mechelen, met alle voorzieningen binnen handbereik.
  • Goed bereikbaar: Nabijheid van parking met mogelijkheid tot het verkrijgen van een bewonerskaart, of de optie om een garagebox aan te kopen op korte wandelafstand.
  • Kleinschalig gebouw: Rustig wonen in een kleinschalig gebouw met lift, ideaal voor wie op zoek is naar een persoonlijke en intieme woonsfeer.
  • Instapklaar: Geen renovaties nodig, het appartement is volledig instapklaar en direct beschikbaar voor bewoning.
  • Gezellige leefruimte met open keuken: Ruimte en comfort in een moderne en sfeervolle omgeving.
  • Flexibele indeling: Twee slaapkamers, waarvan één ideaal als bureau of hobbykamer.
  • Extra bergruimte: Privatieve kelderberging voor al uw spullen.

Dit appartement biedt een uitstekende kans om comfortabel en centraal te wonen in Mechelen. Of u nu op zoek bent naar een eerste woning, een investering of een plek waar u zorgeloos kunt genieten van het stadsleven, dit appartement heeft het allemaal. Met zijn moderne afwerking, gunstige ligging en extra voorzieningen zoals een garagebox, is dit pand zonder twijfel een buitenkans op de vastgoedmarkt.

Maak snel een afspraak!

Bent u benieuwd naar dit instapklare appartement en wilt u het graag zelf komen ontdekken? Contacteer uw makelaar Nico Di Taranto op 0488 42 42 24 voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Wacht niet te lang, want dit charmante appartement in hartje Mechelen is snel verkocht!

Grijp uw kans om te wonen of te investeren op een toplocatie in Mechelen!

Op de ring van Mechelen

Nabij de jachthaven

Kleinschalig gebouw

Lift aanwezig

360° view

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Lift

Riolering

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
84 m²
Bouwjaar
1983
Renovatiejaar
2018
Slaapkamer 1
16 m²
Slaapkamer 2
11 m²
Woonkamer
30 m²
Keuken
12 m²
Badkamer
8 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
230 kWh/m²
EPC referentie
00003369068

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

Ligging

Op wandelafstand van het stadscentrum van Mechelen

" Gezellig en goed gelegen appartement"

— Nico Di Taranto

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting