Ruime woning met 4 kamers in het groene Eksaarde

Muylaertstraat 3, 9160 Lokeren

205 m²
4
1
590 m²

Ref. 6069926

Beschrijving

Ontdek deze woning in het pittoreske Eksaarde! Gelegen in een groene omgeving, geniet u hier van de natuur terwijl u toch vlakbij winkels, scholen en andere voorzieningen bent. Bovendien bent u op fietsafstand van het bruisende centrum van Lokeren, waardoor u het beste van beide werelden heeft.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal die uitgeeft de lichte leefruimte en keuken. De woning beschikt over maar liefst vier ruime slaapkamers (1 op de gelijkvloers en 3 op de eerste verdieping), waardoor er genoeg plek is voor een groot gezin of voor het inrichten van een thuiskantoor. De praktische indeling van de gelijkvloers omvat een grote garage en een handige wasberging, wat het dagelijks leven een stuk eenvoudiger maakt.

Een van de hoogtepunten van deze woning is het overdekte terras met een buitenbarbecue. Hier kunt u het hele jaar door genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht, omringd door de schoonheid van uw eigen groene tuin. 

Wat betreft de technische aspecten van de woning, de elektriciteitskeuring is volledig conform, wat u gemoedsrust biedt. Het huidige EPC-label is E, door de elektrische verwarming, maar met een kleine aanpassing zoals het installeren van een warmtepomp, kan dit eenvoudig verbeterd worden naar een energiezuinig label B. Dit biedt niet alleen comfort, maar ook een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.

Kortom, deze woning in Eksaarde biedt u alles wat u zoekt: ruimte, comfort, een groene omgeving en een uitstekende ligging. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging. 

Vermelding renovatieplicht residentieel vastgoed

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.

Oppervlakte cfr. EPC

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
590 m²
Bewoonbare opp.
205 m²
Bouwjaar
1987
Renovatieverplichting
Ja
Slaapkamer 1
30 m²
Slaapkamer 2
19 m²
Slaapkamer 3
226 m²
Woonkamer
40 m²
Keuken
15 m²
Bureau
128 m²
Tuin
590 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
476 kWh/m²
EPC referentie
20240506-0003238570-RES-2

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
A
P-score
A

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting