Prachtige villa met 5 slaapkamers in het groene Lokeren

Smeierstraat 4, 9160 Lokeren

454 m²
5
2
1382 m²
€ 749.000

Ref. 6141606

Beschrijving

Welkom in deze prachtige woning, gelegen in de groene rand van Lokeren. Gebouwd in 1992 en altijd uitstekend onderhouden, biedt dit huis een perfecte mix van modern comfort en tijdloze charme. Met een EPC-label C, conforme elektrische keuring en asbestveiligheid is deze woning instapklaar en zorgeloos.

Bij binnenkomst in de woning heb je een ruime inkomhal. In de leefruimte wordt u verwelkomd door een sfeer van gezelligheid. De ruime, lichtrijke leefruimte en aangrenzende eetkamer bieden een prachtig uitzicht op de groene tuin. Beide kamers zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail, wat zorgt voor een luxe en huiselijke sfeer.

De functionele keuken is ideaal voor een groot gezin. Dit met toegang tot het zuid-georiënteerde terras en tuin. Achter de keuken vindt u een ruime berging, een droge kelder, een aparte wasberging met extra toilet en een doucheruimte. Daarnaast is er een grote dubbele garage met extra opbergruimte, die ook perfect kan dienen als professionele kantoorruimte. Boven de garage, bereikbaar via een vaste trap, bevindt zich een complete studio, ideaal voor gasten, als hobbyruimte of als 5e slaapkamer. Daarnaast heb je voldoende plaats voor het park van je auto op de ruime oprit. 

Op de eerste verdieping van de woning zijn er vier ruime slaapkamers, een zeer mooie badkamer met zowel een bad als een douche, en een apart toilet. Bovendien is er een ruime opbergzolder, perfect voor al uw extra spullen.

Deze woning ligt in een zeer groene omgeving en toch op fietsafstand van het centrum van Lokeren en biedt een vlotte verbinding naar de E17, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijkste wegen. 

Deze woning is een zeldzame vondst die u niet mag missen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Goed onderhouden villa

Groene omgeving op fietsafstand van centrum Lokeren

RUIMTE en lichtrijk

Zuidelijk georiënteerde tuin in een groene omgeving

Kenmerken

5 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

3 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
1.382 m²
Bewoonbare opp.
454 m²
Bouwjaar
1992
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
17.8 m²
Slaapkamer 3
18.5 m²
Slaapkamer 4
22 m²
Slaapkamer 5
50 m²
Woonkamer
57 m²
Eetkamer
27 m²
Keuken
21 m²
Tuin
1382 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
228 kWh/m²
EPC referentie
20240530-0003266375-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 30/05/2024
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Zeer ruime oprit en Zuid-georiënteerd terras en tuin en dit in een groene omgeving.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Gebouwd in 1992 en altijd uitstekend onderhouden, biedt dit huis een perfecte mix van modern comfort en tijdloze charme. Met een EPC-label C, conforme elektrische keuring en asbestveiligheid is deze woning instapklaar en zorgeloos. Bij binnenkomst in de woning heb je een ruime inkomhal. In de leefruimte wordt u verwelkomd door een sfeer van gezelligheid. De ruime, lichtrijke leefruimte en aangrenzende eetkamer bieden een prachtig uitzicht op de groene tuin. Beide kamers zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail, wat zorgt voor een luxe en huiselijke sfeer. De functionele keuken is ideaal voor een groot gezin. Dit met toegang tot het zuid-georiënteerde terras en tuin. Achter de keuken vindt u een ruime berging, een droge kelder, een aparte wasberging met extra toilet en een doucheruimte. Daarnaast is er een grote dubbele garage met extra opbergruimte, die ook perfect kan dienen als professionele kantoorruimte. Boven de garage, bereikbaar via een vaste trap, bevindt zich een complete studio, ideaal voor gasten, als hobbyruimte of als 5e slaapkamer. Daarnaast heb je voldoende plaats voor het park van je auto op de ruime oprit. Op de eerste verdieping van de woning zijn er vier ruime slaapkamers, een zeer mooie badkamer met zowel een bad als een douche, en een apart toilet. Bovendien is er een ruime opbergzolder, perfect voor al uw extra spullen.

Ligging

Deze woning ligt in een zeer groene omgeving en toch op fietsafstand van het centrum van Lokeren en biedt een vlotte verbinding naar de E17, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijkste wegen.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting