Instapklare halfopen bebouwing te Heusden

Hullendriesstraat 16, 9070 Heusden

145 m²
3
1
30 m²
30 m²
€ 340.000

Ref. 4443122

Beschrijving

Deze uitstekend onderhouden halfopen bebouwing werd opgetrokken in 1957 en omvat een bewoonbare oppervlakte van 145m², exclusief zolder, op een perceel van 214m². Deze instapklare woning is centraal, doch rustig, gelegen in Heusden met een vlotte bereikbaarheid naar tal van winkels, invalswegen, fiets- en wandelroutes, kleinhandel, ... In een charmant en rustig kader treft u deze woning met volgende indeling.

Indeling: inkomhal, recent vernieuwde keuken met hoogwaardige materialen, woon- en eetkamer, berging/wasplaats, afzonderlijk toilet, stalling toegankelijk via het aangelegde terras en de tuin. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers, een badkamer met ligbad en tot slot is er via een uitschuifbare trap toegang tot de zolderverdieping. De tuin en het terras zijn aangenaam georiënteerd en hebben tal van mogelijkheden.

De woonst zelf werd steevast goed onderhouden en is gekenmerkt door het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Doorheen de jaren zijn een aantal zaken aangepast (vernieuwde keuken, nieuwe beglazing, isolatie dak, dak werd volledig vernieuwd, ..). Het perceel kent 100% privacy en rust! Parkeergelegenheid aanwezig voor de woning. De badkamer en slaapkamers hebben wat opfrissing nodig.

Troeven: rustige ligging - mogelijkheden en oppervlaktes - goed onderhoud - CV op aardgas - regenwaterput

Kortom: Deze woning biedt dankzij zijn ruimtes en charmant karakter een waaier van opportuniteiten aan! Bezoek dit om de ware aard en alle aanpassingen te ontdekken!

Meer info of wenst u een bezoek in te plannen? Gelieve contact te nemen op 0478 59 77 41.

Rustige ligging

Deels opgefriste woning (dak, keuken, beglazing, ..)

Drie slaapkamers

Parkeergelegenheid voor de deur aanwezig

Verwarming op aardgas

360° view

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
214 m²
Bewoonbare opp.
145 m²
Kadastraal inkomen
€ 984
Slaapkamer 1
11 m²
Slaapkamer 2
8 m²
Slaapkamer 3
13 m²
Terras 1
30 m²
Woonkamer
26.5 m²
Keuken
14 m²
Wasplaats
7.5 m²
Dressing
7.5 m²
Tuin
30 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
287 kWh/m²
EPC referentie
2430395

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

Deze halfopen bebouwing geniet van een baksteen structuur, aangelegde tuin en terras en allerlei mogelijkheden. De aanwezigheid van het poortje zorgt ervoor dat dit pand praktisch kan benut worden. Ook de twee parkeerplaatsen voor de woning zijn geen overbodige luxe.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Instapklare woning, deels op te frissen naar de eigen smaak (bovenverdieping). Tal van zaken werden doorheen de jaren reeds grondig aangepast waaronder de recente en volledig geïnstalleerde keuken, leefruimte, wasplaats, inkomhal etc.. Mits beperkte kosten wordt dit een topper!

energie foto

Energie

Tal van zaken werden reeds aangepast waaronder het dak dat volledig werd geïsoleerd volgens de regels van de kunst, beglazing is aangepast naar HR-beglazing met PVC schrijnwerk, verwarming werd vernieuwd .. Bezoek dit pand om alles in detail te verkennen.

energie foto

Ligging

Gelegen op een rustige ligging te Heusden, op de grens met Melle. Rustig en toch overal dichtbij o.a. winkels, cultuur en ontspanningsmogelijkheden, resto\\\'s & café\\\'s, openbaar vervoer, ..

" Instapklare HOB op rustige ligging te Heusden - Grens met Melle"

— Michiel Vliebergh

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting