Kijkdagen volzet. Lichtrijke gezinswoning op topligging

Rijsenbergstraat 23, 9000 Gent

225 m²
4
1
118 m²
9 m²

Ref. 5604846

Beschrijving

Kijdagen volzet.

Ontdek deze optimaal gelegen gezinswoning met grote stadstuin en optimale oriëntatie. 
Rijsenbergstraat is zonder meer een topligging vanwege de vlotte verbinding naar de ring, gelegen tussen Gent Sint-Pietersstation en de Watersportbaan. 
De ideale uitvalsbasis voor wie de rustige rand van Gent wil koppelen aan een vlotte verbinding van en naar het werk. Het station en ander openbaar vervoer liggen op wandelafstand. Ook winkels en onderwijs zijn in de korte nabijheid. 

Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 225m² en 4 volwaardige slaapkamers is dit zonder meer de gezinswoning voor het leven. 
Wat dadelijk opvalt is hoe het zonlicht gul binnenstroomt via ramen en lichtstraten. Zo is het heerlijk vertoeven in de woonkamer en lekker kokerellen in de grote leefkeuken. Steeds zal je het volle zicht houden op de mooie stadstuin van 120m². In de gerenoveerde badkamer stroomt de stress van de dag volledig van je af. 
Een volledige onderkeldering met garage en oprit maken het plaatje af. 

Met een energielabel B en 162kWh hoef je niet bang te zijn van hoge verwarmingskosten. De elektrische luifel achteraan zal de pittigste zon weghouden van het terras. 

Je merkt het al. Achter deze prachtige gevel schuilt een perfect onderhouden woning die wacht om jouw nieuwe thuis te worden. 

De aangegeven prijs is een richtprijs. 

Interesse? Vraag een bezoek aan met Bram. Dit via mail >>> brammeersman@altro-vastgoed.be <<< 
Meer info? 0496/044 735 

Tot binnekort!

Super centraal maar heerlijk rustig

Perfect onderhouden

4 volwaardige slaapkamers

Zonnige tuin met alle privacy

Garage en oprit

360° view

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
239 m²
Bewoonbare opp.
225 m²
Bouwjaar
1933
Renovatiejaar
2017
Slaapkamer 1
20 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Slaapkamer 3
21 m²
Slaapkamer 4
14 m²
Terras 1
9 m²
Woonkamer
15 m²
Eetkamer
14 m²
Keuken
34 m²
Tuin
118 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
162 kWh/m²
EPC referentie
20231106-0003032830-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 26/10/2023
G-score
C
P-score
C
exterieur foto

Exterieur

Het is je niet altijd gegeven. Een super centrale ligging én de rust van een ruime tuin. Wel, dit kan je hier wel afvinken. Een heerlijk aperitief na het werk of een barbecue met de vrienden kan in deze zonovergoten tuin. Zalig toch?

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 225m² en 4 volwaardige slaapkamers is dit zonder meer de gezinswoning voor het leven. Wat dadelijk opvalt is hoe het zonlicht gul binnenstroomt via ramen en lichtstraten. Zo is het heerlijk vertoeven in de woonkamer en lekker kokerellen in de grote leefkeuken. Steeds zal je het volle zicht houden op de mooie stadstuin van 120m². In de gerenoveerde badkamer stroomt de stress van de dag volledig van je af. Een volledige onderkeldering met garage en oprit maken het plaatje af.

energie foto

Energie

Met een energielabel B en 162kWh hoef je niet bang te zijn van hoge verwarmingskosten. Uiteraard hebben alle ramen dubbele beglazing en de elektrische luifel achteraan zal de pittigste zon weghouden van het terras en de woning. Je elektrische wagen laden? Dan kan je een laadpunt kwijt in de garage of oprit. Geen gedoe dus met kabels over de stoep.

energie foto

Ligging

Ontdek deze optimaal gelegen gezinswoning met grote stadstuin en optimale oriëntatie. Rijsenbergstraat is zonder meer een topligging vanwege de aangename aanleg en de vlotte verbinding naar de ring, gelegen tussen Gent Sint-Pietersstation en de Watersportbaan. De ideale uitvalsbasis voor wie de rustige rand van Gent wil koppelen aan een vlotte verbinding van en naar het werk. Het station en ander openbaar vervoer liggen op wandelafstand. Ook winkels en onderwijs zijn in de korte nabijheid.

" Deze lichtrijke gezinswoning op een topligging kan uw nieuwe thuis worden."

— Bram Meersman

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting