Alleenstaande woning in felbegeerde wijk in Deinze.

Patrijspark 85, 9800 Deinze

153 m²
3
1
629 m²

Ref. 6150210

Beschrijving

Alleenstaande bungalow in een rustige en welstellende wijk, gelegen vlakbij de groene long van Deinze, het stadsbos. Deze ruime woning biedt tal van mogelijkheden en is een unieke kans voor wie op zoek is naar een betaalbare, vrijstaande woning met potentieel. De ruime living en eetplaats vormen het hart van het huis, waar u volop kunt genieten van het binnenvallend licht.

De bungalow beschikt over drie comfortabele slaapkamers, een aparte keuken, en meer dan voldoende bergruimte dankzij de kelder, wasplaats en zolder. Deze ruimtes bieden niet alleen praktische opslagmogelijkheden, maar ook de kans om extra leefruimte te creëren, volledig naar uw eigen wensen.

De woning vraagt om enkele opfrissingswerken, maar met wat liefde en aandacht kunt u deze bungalow omtoveren tot een schitterende thuis. De grote, zonnige tuin biedt volop mogelijkheden voor tuinliefhebbers of voor wie graag geniet van rust en privacy.

Dit is een ideale woning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en de rust van een groene omgeving, zonder in te boeten op bereikbaarheid en nabijheid van het stadscentrum. Laat deze kans niet liggen om een betaalbare, alleenstaande woning te bezitten in een van de meest gewilde buurten van Deinze. Plan vandaag nog uw bezoek en ontdek de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Alleenstaande woning

Rustige wijk

Gelegen aan het stadsbos van Deinze

Betaalbaar wonen

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
629 m²
Bewoonbare opp.
153 m²
Bouwjaar
1975
Slaapkamer 1
17 m²
Slaapkamer 2
17 m²
Slaapkamer 3
10 m²
Woonkamer
18 m²
Eetkamer
21 m²
Keuken
13 m²
Tuin
629 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
250 kWh/m²
EPC referentie
20240816-0003342604-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
G-score
A
P-score
B
exterieur foto

Exterieur

De buitenruimte van de woning is een prachtige, zuidgerichte tuin die volop zon en privacy biedt. Bovendien beschikt de woning over een aparte garage, die extra gemak en opslagruimte biedt.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De bungalow beschikt over drie comfortabele slaapkamers, een aparte keuken, en meer dan voldoende bergruimte dankzij de kelder, wasplaats en zolder. Deze ruimtes bieden niet alleen praktische opslagmogelijkheden, maar ook de kans om extra leefruimte te creëren, volledig naar uw eigen wensen.

energie foto

Energie

Deze woning met een EPC-label C biedt een goede basis voor comfortabel wonen met redelijke energiekosten. Hoewel de energieprestaties al degelijk zijn, is er nog ruimte voor verbetering om de woning verder te optimaliseren. Met enkele gerichte aanpassingen kunt u zowel het wooncomfort als de energie-efficiëntie verhogen.

energie foto

Ligging

Deinze is een levendige stad in de Leiestreek, gekend om haar groene omgeving en rijke culturele geschiedenis. Met een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden biedt Deinze het perfecte evenwicht tussen stadse voorzieningen en landelijke rust. Dankzij de centrale ligging en uitstekende verbindingen naar omliggende steden, is Deinze een ideale plek om te wonen.

" Een buitenkans!"

— Uw vastgoedmakelaar wonende in de regio.

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting