De perfecte handelsruimte voor uw droomzaak.

Dorpsstraat 20, 9800 Deinze

123 m²
2
140 m²
€ 380.000

Ref. 6187943

Beschrijving

Bezoek (op afspraak) woensdag 11 sept. 

Bent u een startende ondernemer of een ervaren zelfstandige op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijf? Wij bieden een prachtige handelsruimte aan in Astene, een toplocatie die alles biedt wat u nodig heeft voor succes.

Gelegen in het charmante dorp Astene bij Deinze, geniet deze handelsruimte van een uitstekende zichtbaarheid en een constante stroom van voorbijgangers. Astene, bekend om zijn gezellige sfeer en actieve gemeenschap, is de ideale plek voor ondernemers die een sterke lokale aanwezigheid willen opbouwen.

De bereikbaarheid van deze locatie is ongeëvenaard. Met voldoende parkeergelegenheid zowel recht tegenover als naast het pand, kunnen uw klanten gemakkelijk en zonder stress bij u terecht. Bovendien is de Dorpsstraat een belangrijke verkeersader, waardoor uw zaak optimaal bereikbaar is voor zowel lokale klanten als bezoekers uit de omliggende gemeenten.

Deze handelsruimte biedt een flexibele indeling die eenvoudig kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of u nu een boetiek, een kantoor, een schoonheidssalon of een andere onderneming wilt starten, de ruimte is perfect ingericht om uw visie werkelijkheid te maken.

De locatie zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid, wat essentieel is voor het aantrekken van klanten en het opbouwen van naamsbekendheid. De grote etalage biedt voldoende ruimte om uw producten of diensten op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Of u nu aan het begin staat van uw ondernemersavontuur of uw bestaande zaak naar een hoger niveau wilt tillen, deze handelsruimte te Astene biedt de perfecte basis voor uw succes.

Commercieel gebouw

Ideale ligging - belangrijke verkeersader

Perfecte zichtbaarheid

Voldoende parking in de nabijheid

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Riolering

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
140 m²
Bewoonbare opp.
123 m²
Bouwjaar
1939
Slaapkamer 1
20 m²
Slaapkamer 2
20 m²
Tuin
140 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC referentie
20230712-0002928199-KNR-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ne
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
G-score
A
P-score
A
interieur foto

Interieur

Deze handelsruimte biedt een flexibele indeling die eenvoudig kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of u nu een boetiek, een kantoor, een schoonheidssalon of een andere onderneming wilt starten, de ruimte is perfect ingericht om uw visie werkelijkheid te maken.

energie foto

Energie

Dit pand heeft een EPC-score van D, wat betekent dat er ruimte is voor energiebesparende verbeteringen om uw comfort te verhogen en de energiekosten te verlagen. Met enkele eenvoudige aanpassingen kunt u de energie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Dit biedt een uitstekende kans om verder te verduurzamen en uw investering op lange termijn te laten renderen.

energie foto

Ligging

Deinze is een levendige stad in de Leiestreek, gekend om haar groene omgeving en rijke culturele geschiedenis. Met een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden biedt Deinze het perfecte evenwicht tussen stadse voorzieningen en landelijke rust. Dankzij de centrale ligging en uitstekende verbindingen naar omliggende steden, is Deinze een ideale plek om te wonen.

" Perfecte locatie voor uw bloeiende zaak. "

— Uw regio makelaar Leen De Clercq

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting