Moderne energiezuinige woning in het centrum van Aalter

Houtkant 31, 9880 Aalter

179 m²
3
1
300 m²
€ 528.000

Ref. 6132216

Beschrijving

Wens je te wonen in een energiezuinige woning met een hoogwaardige afwerking en overal dichtbij? 
Dan is deze half open BEN- woning (bijna energie neutraal) met een TOP-ligging nabij het centrum van Aalter een voltreffer! 

Deze kwalitatieve woning met hoog wooncomfort heeft een doordachte woonindeling. Naast de open leefruimte met grote raampartijen, een prachtige moderne en volledig uitgeruste keuken biedt deze woning 3 slaapkamers, een badkamer,  verschillende bergruimtes en een inpandige garage. In de tuin is het gezellig vertoeven, met een aangelegd terras, een tuinhuis met een uiterst gezellig lounge gedeelte.

Troeven;
Zonnepanelen, ventilatiesysteem D (gekend als balansventilatie) vloerverwarming op beide verdiepingen, Elektrische zonnescreens, geschilderd en instapklaar.

Parkeergelegenheid;
Een inpandige garage + 1 plaats voor de garage

Het E-peil van E37 zorgt voor milieuvriendelijkheid en kostenefficiëntie. 

Geïnteresseerd? Maak nu snel je afspraak voor een bezoekmoment met Sarah Bouilliart op het nummer 0484877428

Topligging in Aalter centrum

BEN-woning (Bijna energie neutraal)

Hoog wooncomfort

Inpandige garage

Gezellige tuin met tuinberging + robotmaaier

360° view

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Tuin

Parkeren

Terras

Klimaatcontrole

Riolering

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
408 m²
Bewoonbare opp.
179 m²
Bouwjaar
2020
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
12 m²
Slaapkamer 3
12 m²
Woonkamer
85 m²
Keuken
20 m²
Tuin
300 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
37 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bodemattest
Ja
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

Het exterieur van de woning straalt een eigentijdse en stijlvolle uitstraling uit. Strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp worden gecombineerd met hoogwaardige materialen. Grote glaspartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een verbinding tussen binnen en buiten. De woning heeft een plat dak en een functionele indeling die opvalt door eenvoud en elegantie. Aan de voorzijde bevindt zich een geïntegreerde garage met een moderne, automatische poort. De omringende tuin is onderhoudsvriendelijk en ontworpen met oog voor esthetiek en privacy, waarbij terrasruimtes uitnodigen tot buitenleven. Energie-efficiënte elementen, zoals zonnepanelen en goed geïsoleerde muren, maken het huis niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook duurzaam.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning heeft een praktische en moderne indeling die optimaal gebruik maakt van de ruimte. De open leefruimte vormt het hart van het huis, met een ruime en lichte woonkamer die naadloos overgaat in de eetkamer en de volledig uitgeruste keuken. Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een directe verbinding met de tuin.

energie foto

Energie

Energie-efficiënte elementen, zoals zonnepanelen en goed geïsoleerde muren, maken het huis niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook duurzaam.

energie foto

Ligging

Aalter ligt centraal in Vlaanderen, tussen Gent en Brugge, met directe toegang tot de E40 snelweg en een treinstation met frequente verbindingen. Het biedt een perfecte balans tussen landelijke rust en stedelijke nabijheid, waardoor het een aantrekkelijke woonplaats is voor pendelaars en gezinnen die willen genieten van een rustige, groene omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

" Modern wonen met oog voor de toekomst: energiezuinig en comfortabel, in het hart van Aalter, waar rust en centrale ligging hand in hand gaan."

— Sarah Bouilliart

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting