Charmante woning met mogelijkheden op een zeer ruim perceel!

Stratem 53, 9880 Aalter

175 m²
2
1
3838 m²
20 m²
€ 448.000

Ref. 6117241

Beschrijving

Op een ruim en aangenaam perceel van 3.838 m² bevindt zich deze degelijk gebouwde woning. Ideaal gelegen met een uitstekende verbinding naar het bruisende centrum van Aalter en alle belangrijke uitvalswegen, biedt deze woning een perfecte mix van rust en bereikbaarheid.

Deze gelijkvloerse woning heeft een woonoppervlakte van 103 m² en is als volgt ingedeeld: een ruime inkomhal, een lichte leefruimte, een functionele keuken, een koele berging, twee comfortabele slaapkamers en een badkamer. De leefruimte biedt een open zicht op de groene tuin en toegang tot een zuidgericht terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht.

Daarnaast biedt de woning de mogelijkheid om extra ruimtes in te richten op de eerste verdieping, met een potentieel van maar liefst 70 m². Dit maakt de woning uitermate geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar uitbreidingsmogelijkheden of extra leefruimte.

Een apart bijgebouw met tuinhuis zorgt voor extra opslagruimte en gemak.

Dit is een unieke kans voor wie droomt van een woning met potentieel in een rustige, groene omgeving en met een vlotte bereikbaarheid. Aarzel niet en plan vandaag nog uw bezoek!

Contacteer Stijn voor meer informatie of een bezichtiging.

Zeer ruim perceel van 3.838 m²

Geniet van uw eigen groene oase

Uitbreidingsmogelijkheden door de open zolderruimte

Rustige ligging met snelle toegang tot Aalter en belangrijke uitvalswegen

Een woning met eindeloos potentieel in een rustige en groene omgeving

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
3.838 m²
Bewoonbare opp.
175 m²
Bouwjaar
1988
Terras 1
20 m²
Tuin
3838 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
274 kWh/m²
EPC referentie
20231203-0003056791-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 10/12/2023
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Op een ruim en aangenaam perceel van 3.838 m² bevindt zich deze degelijk gebouwde woning. De leefruimte biedt een open zicht op de groene tuin en toegang tot een zuidgericht terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. Een apart bijgebouw met tuinhuis zorgt voor extra opslagruimte en gemak.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze gelijkvloerse woning heeft een woonoppervlakte van 103 m² en is als volgt ingedeeld: een ruime inkomhal, een lichte leefruimte, een functionele keuken, een koele berging, twee comfortabele slaapkamers en een badkamer. Daarnaast biedt de woning de mogelijkheid om extra ruimtes in te richten op de eerste verdieping, met een potentieel van maar liefst 70 m². Dit maakt de woning uitermate geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar uitbreidingsmogelijkheden of extra leefruimte.

Ligging

Ideaal gelegen met een uitstekende verbinding naar het bruisende centrum van Aalter en alle belangrijke uitvalswegen, biedt deze woning een perfecte mix van rust en bereikbaarheid. Dit is een unieke kans voor wie droomt van een woning met potentieel in een rustige, groene omgeving en met een vlotte bereikbaarheid.

" Geniet van rust en natuur op een centrale ligging!"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting