Interview met vastgoedmakelaar Michiel Vliebergh

jun 17, 2024 | Altro in de kijker

Michiel Vliebergh is er al bij sinds de start van Altro Vastgoedgroep. Hij is onze makelaar voor de regio Heusden, Destelbergen, Merelbeke, Melle en Oosterzele en werkt vanuit de kantoren in Gent en Heusden. Met zijn passie voor het vak en jarenlange ervaring kan je bij Michiel altijd rekenen op deskundig advies en uitstekende service.

Wat vind je het meest uitdagend aan je werk als makelaar?

“Het begeleiden van mensen naar hun nieuwe woning is een prachtige ervaring. Het markeert een nieuwe mijlpaal in hun leven en ik ben blij dat ik kan bijdragen aan deze volgende stap in hun levensverhaal. Het persoonlijke contact met verschillende mensen en de diversiteit in dossiers maken dit werk boeiend en vervullend.”

Welke tools gebruik je dagelijks in je werk?

“Dagelijks maak ik gebruik van interne software- programma’s om alles vlot te laten verlopen en om potentiële verkopen te beheren. Daarnaast zijn tools essentieel om kwalitatief werk te leveren. Ik onderhoud veel mailverkeer en telefonisch contact met potentiële kopers en gebruik een intern programma om leads snel en efficiënt te kunnen verwerken.”

Hoe ziet een geslaagde werkdag er voor jou uit?

“Een geslaagde werkdag voor mij is als alles vlot verloopt en afspraken correct kunnen doorgaan. Het binnenhalen van een verkoop is natuurlijk fantastisch, maar het meest voldoening gevende is wanneer mijn klanten tevreden zijn. Dat geeft echt een gevoel van succes.”

Wat maakt Altro volgens jou een perfecte partner voor de verkoop van je woning?

Altro is de perfecte partner voor de verkoop van je woning omdat we je volledig ontzorgen van A tot Z, feedback geven bij elke stap, en hoogwaardige publicaties verzorgen. Onze strategisch gelegen kantoren zijn toegankelijk, en we bieden een familiale, maar professionele aanpak. Dankzij ons interne marketingteam en de wisselwerking tussen kantoren leveren we de hoogste kwaliteit.

Gratis Schatting