Altro Wetteren in de spotlights!

jun 21, 2021 | Altro in de kijker

Sedert mei 2020 ressorteert Van Der Schueren makelaars onder de vlag van Altro Vastgoedgroep, een krachtig netwerk van vastgoedkantoren in onze provincie en ook daarbuiten. Daniël Van Der Schueren blijft aan boord en vormt samen met Steffi Bauwens het kloppend hart van Altro Wetteren. Het team wordt vervolledigd met Laura Van Rentergem en Melanie Van Hecke, 2 gedreven makelaars die klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Samen vormen zij een supersterk team met elk hun specifieke vakkennis en empatisch vermogen om iedereen van dienst te zijn, van verhuur- en verkoopbemiddeling tot specifiek advies op maat. Door ons uitgebreid netwerk en onze passie/motivatie als voornaamste drijfveer bouwen we het kantoor in Wetteren verder uit. Wie met Daniël en/of Steffi reeds gehandeld heeft, weet dat het telkens thuiskomen is in Altro Wetteren…

Onze waarden

De vijf waarden van Altro Vastgoedgroep zijn de pijlers van onze organisatie. Het zijn de basispijlers waarop we alle handelingen afstemmen die zowel als bedrijf als door elk van onze individuele medewerkers gesteld worden.

  • Vertrouwen (Transparantie, integer en empathisch)
  • Kwaliteit (Kennis, professioneel, pro-actief)
  • Gedreven (passie, enthousiast, klantgericht)
  • Samen (Teamspirit, menselijkheid, win-win)
  • Groei (in mensen, technologie en service)

Een professioneel team met een persoonlijke service!

Bij Altro vinden we een persoonlijke aanpak erg belangrijk, hierbij stellen we de klant steeds centraal en staan we hem/haar bij in het complexe proces van verkopen, aankopen, verhuren en huren van vastgoed. Onze missie bestaat er dan ook uit om iedere klant persoonlijk te adviseren en te begeleiden van a tot z.

 

Daniel Van Der Schueren

Steffi Bauwens

Gratis Schatting