Ruime en lichtrijke woning te koop.

Moerbeekstraat 59, 9870 Zulte

150 m²
4
1
443 m²
€ 309.000

Ref. 6003620

Beschrijving

Bezoekdag (op afspraak)

Welkom in deze prachtige halfopen woning gelegen in de rustige Moerbeekstraat te Zulte. De woning biedt alles wat u zoekt en meer! De grote leefruimtes stralen licht en ruimte uit. De leefkeuken is een droom voor iedere kookliefhebber. Naast de ruime leefruimtes is er een aparte werkruimte, ideaal voor hobby’s of als thuiskantoor. De grote garage biedt voldoende ruimte voor uw voertuig en extra opslag, terwijl de lichtrijke veranda een heerlijke plek is om te ontspannen. De tuin is niet alleen zonnig maar ook onderhoudsvriendelijk en vol prachtige bloemen.

Op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers, waaronder de grootse slaapkamer met toegang tot een eigen terras. Hier kan u elke ochtend genieten van het adembenemende uitzicht op de omliggende velden. De woning beschikt bovendien over voldoende parkeerruimte, een groot voordeel voor u en uw gasten.

Bent u op zoek naar een lichte, ruime woning in een groene en serene omgeving? Plan vandaag nog uw bezichtiging en laat u verrassen door de charme en het comfort van deze prachtige woning in Zulte.

Mooie ligging

Halfopen bebouwing

4 slaapkamers

Grote leefruimtes

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
443 m²
Bewoonbare opp.
150 m²
Bouwjaar
1973
Slaapkamer 1
15 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Slaapkamer 3
14 m²
Slaapkamer 4
5 m²
Woonkamer
28 m²
Keuken
22 m²
Tuin
443 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
366 kWh/m²
EPC referentie
0003235904

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

De straat is omgeven door uitgestrekte velden en groene landschappen, wat zorgt voor een serene en idyllische sfeer. De halfopen bebouwing biedt een gevoel van ruimte en privacy, terwijl de zonnige tuin uitnodigt tot buitenleven en ontspanning.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Binnen in de woning vindt u ruime en lichtrijke leefruimtes die uitnodigen tot gezellig samenzijn. De leefkeuken is perfect voor culinaire liefhebbers, terwijl de aparte werkruimte ideaal is voor een hobby of een thuiskantoor. Op de eerste verdieping zorgen vier ruime slaapkamers, inclusief een met terras, voor volop comfort en rust.

energie foto

Energie

Deze woning heeft een EPC-score van D, wat betekent dat er ruimte is voor energiebesparende verbeteringen om uw wooncomfort te verhogen en de energiekosten te verlagen. Met enkele eenvoudige aanpassingen kunt u de energie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Dit biedt een uitstekende kans om de woning verder te verduurzamen en uw investering op lange termijn te laten renderen.

energie foto

Ligging

De Moerbeekstraat in Zulte biedt een idyllische en rustige omgeving, omgeven door weidse velden en groene natuur. Op korte afstand vindt u het gezellige centrum van Zulte met diverse winkels, cafés, en scholen. De uitstekende verbindingen naar steden zoals Gent en Waregem maken het de perfecte locatie voor wie een vredige woonomgeving zoekt met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen.

" De ideale woning voor jong en oud."

— Uw vastgoedmakelaar Leen De Clercq

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting