Een unieke vastgoedkans met tal van mogelijkheden!

Waregemsesteenweg 88, 9770 Kruishoutem

373 m²
4
3
1228 m²
€ 490.000

Ref. 6106412

Beschrijving

Welkom in Kruisem, waar rust en comfort samenkomen in deze veelzijdige woning met drie slaapkamers op een prachtig perceel. Deze unieke woning biedt niet alleen een ruime en comfortabele gezinswoning, maar herbergt ook twee volledig afgewerkte appartementen die momenteel verhuurd zijn. Een uitstekende investering voor wie op zoek is naar een woning met extra inkomstenpotentieel.

Kruisem is een charmante gemeente, omringd door het groen van de Vlaamse Ardennen en biedt een rustige en landelijke leefomgeving. De woning ligt op wandelafstand van het centrum met alle voorzieningen zoals kinderopvang, scholen, supermarkten, .. in de nabijheid aanwezig. Tegelijkertijd ligt het op slechts een korte afstand van de bruisende stad Oudenaarde en Waregem, bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige marktpleinen en uitgebreide voorzieningen. De nabijheid van deze stad zorgt ervoor dat u kunt genieten van het beste van beide werelden: de sereniteit van het platteland en het gemak van stedelijke voorzieningen.

De woning zelf biedt een mooie leefruimte, drie ruime slaapkamers, en een grote tuin die perfect is voor ontspanning en buitenactiviteiten. De appartementen bieden een stabiel huurrendement, wat deze woning extra aantrekkelijk maakt voor investeerders.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een unieke woning in het pittoreske Kruisem. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging

Comfortabele gezinswoning + 2 afgewerkte appartementen

Drie ruime slaapkamers

Gezellige, aangelegde tuin

Geen renovatieverplichting

Verhuurde appartementen, extra inkomsten

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

3 Badkamer(s)

3 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
1.228 m²
Bewoonbare opp.
373 m²
Bouwjaar
1874
Tuin
1228 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
373 kWh/m²
EPC referentie
20240801-0003329158-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

G-score
C
P-score
C
exterieur foto

Exterieur

Gezellige, aangelegde tuin met een gunstige oriëntatie.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning zelf biedt een mooie leefruimte, drie ruime slaapkamers, en een grote tuin die perfect is voor ontspanning en buitenactiviteiten.

Ligging

Kruisem is een charmante gemeente, omringd door het groen van de Vlaamse Ardennen en biedt een rustige en landelijke leefomgeving. Tegelijkertijd ligt het op slechts een korte afstand van de bruisende stad Oudenaarde en Waregem, bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige marktpleinen en uitgebreide voorzieningen. De nabijheid van deze stad zorgt ervoor dat u kunt genieten van het beste van beide werelden: de sereniteit van het platteland en het gemak van stedelijke voorzieningen.

" Unieke vastgoedkans met tal van mogelijkheden in Kruisem"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting