Recent gerenoveerde woning op uitstekende locatie!

Straatje 2, 9620 Zottegem

130 m²
3
1
30 m²
€ 285.000

Ref. 6189451

Beschrijving

Ontdek deze recent gerenoveerde woning, ideaal gelegen voor wie op zoek is naar een investeringspand of een starterswoning! Rustig gelegen, maar toch centraal, biedt deze woning het beste van twee werelden. Bij binnenkomst verwelkomt de inkomhal je, gevolgd door een lichtrijke woonkamer die perfect aansluit op de keuken met eetruimte. Daarnaast is er ook een handige kelder voor extra opslagruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Een bijkomend pluspunt: de zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt nog tal van mogelijkheden. Deze ruimte kan perfect ingericht worden als extra slaapkamer, bureau of hobbyruimte.

De woning werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en is sindsdien verhuurd geweest, wat het ook interessant maakt voor investeerders. Met zijn comfortabele indeling en recente aanpassingen is dit een buitenkans voor wie op zoek is naar een instapklaar huis met potentieel om verder te personaliseren.

Mis deze kans niet om een gezellige thuis te creëren of een slimme investering te doen! Plan vandaag nog je bezoek. Neem contact op met Stijn!

Recent gerenoveerd

Ruime slaapkamers

Zolderverdieping met vaste trap

Centraal maar rustig gelegen

Instapklaar

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Terras

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
115 m²
Bewoonbare opp.
130 m²
Bouwjaar
1900
Renovatiejaar
2018
Terras 1
30 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
295 kWh/m²
EPC referentie
2946098-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 31/07/2023
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Deze charmante woning beschikt over een frisse, moderne gevel en een onderhoudsvriendelijke buitenruimte. Ideaal voor wie graag geniet van een terras of kleine tuin zonder al te veel onderhoud.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze woning heeft een licht en fris interieur dankzij de recente renovatie. De ruime woonkamer met veel natuurlijk licht sluit direct aan op de keuken met eetruimte. Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De vaste trap naar de zolderverdieping biedt mogelijkheden om extra woonruimte te creëren, zoals een derde slaapkamer of een werkplek. Het interieur biedt een comfortabele en functionele indeling, met ruimte om het naar eigen smaak aan te passen.

Ligging

Centraal doch rustig gelegen in een aangename buurt, dichtbij winkels, openbaar vervoer en scholen. De perfecte mix van stadsleven en rust, waardoor het de ideale thuisbasis is voor zowel gezinnen als investeerders.

" Recent gerenoveerde woning op uitstekende locatie!"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting