Trendy, instapklare woning met 2/3slpk en garage

Clemenceaustraat 240, 2860 Sint-Katelijne-Waver

190 m²
2
1
30 m²

Ref. 4786424

Beschrijving

KIJKDAG zaterdag 11 juni van 10-12u (inschrijven via mail)

We gaan u volledig onderdompelen met een wauw effect. Achter deze gevel zal u ontdekken wat u niet zou opmerken aan de voorzijde.

Deze instapklare woning met 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3) en goed georiënteerde tuin bevindt zich vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. Verder geniet je van een uitstekende bereikbaarheid, op minder dan 5 minuten van de oprit E19 richting Antwerpen of Brussel en het station van Sint-Katelijne-Waver. Ook Mechelen is vlakbij.

Bij de renovatie werden kwalitatieve materialen gebruikt die zorgen voor een modern, neutraal en strak, maar toch ook warm interieur. Ook op energetisch vlak werd de woning aangepast aan de huidige normen en noden (met o.a. zonnepanelen met GSC).

We betreden de woning binnen langs de voordeur waar we meteen de inkomhal ontdekken met vestiairekast en gastentoilet, door de glazendeur kunnen we een glimp opvangen van de eetplaats die verder aansluit aan de volledig geïnstalleerde, moderne open keuken, naast de keuken grenst er een (was)berging. Het salon beschikt over een design gashaard die uitzicht geeft op het terras/tuin gedeelte, volledig omheinde en onderhoudsarme tuin en een grote garage. In de tuin kan je steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Je beschikt over een ruime garage aan de achterzijde van het perceel. Tuin en garage zijn bereikbaar via een erfdienstbaarheid van weg.

Via de trap bereiken we verdieping 1: ruime slaapkamer (mogelijkheid om extra kamer te maken / 2 kinderkamers) met dressing; hele ruime badkamer met toilet, inloopdouche en lavabo.
2de verdiep: ruime slaapkamer met dressing, ingemaakte kasten, berging, uittrekbare trap naar kleine zolderruimte (berging).

Deze woning heeft alles wat u verwacht ? Bel uw makelaar - 0488 42 42 24 of via mail nico@altro-vastgoed.be 

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
223 m²
Bewoonbare opp.
190 m²
Renovatiejaar
2013
Slaapkamer 1
17.55 m²
Slaapkamer 2
17.25 m²
Terras 1
30 m²
Woonkamer
21 m²
Eetkamer
19 m²
Keuken
21 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
109 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting