Charmante karaktervolle woning

Reginald Warnefordstraat 29, 9040 Sint-Amandsberg

143 m²
3
2
70 m²
20 m²

Ref. 5622633

Beschrijving

Wonen op fiets- en wandelafstand van zowel het stadscentrum als het station Gent Dampoort. De woning in de schaduw van het Groot Begijnhof en het Banierpark is gelegen in een aantrekkelijke en leuke buurt met tal van faciliteiten. Het Wolterspark en Bijgaardepark liggen op wandelafstand.

Achter deze mooie en karaktervolle gevel schuilt een woning die smaakvol is ingericht met tal van originele en authentieke elementen, er zijn 2 à 3 slaapkamers, afhankelijk van uw eigen behoeften/indeling. We betreden de woning langs de inkomhal die ons naar de eetplaats (vandaag een ruime bureau/werkplaats) brengt met aanpalend de keuken. De keuken is voorzien van het nodige comfort.

De fraaie trap brengt ons naar het 1ste verdiep met ingerichte badkamer en ruime leefruimte met terras, Op de zolderverdieping vinden we nog 2 slaapkamers, waarvan 1 mezzanine. Alle slaapkamers zijn typerend door de hoge plafonds en plankenvloeren.

Kortom, een mooie opportuniteit voor wie op zoek is naar een instapklare, charmante en karaktervolle woning. Hier vindt u nog de mogelijkheid tot ruim & rustgevend wonen in combinatie met alle praktische voordelen van mobiliteit en infrastructuur rondom.

Gelegen in een aantrekkelijke en leuke buurt

Originele en authentieke elementen

Twee à drie slaapkamers

Een instapklare, charmante en karaktervolle woning

Ruim & rustgevend wonen

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Terras

Gas

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
70 m²
Bewoonbare opp.
143 m²
Bouwjaar
1960
Slaapkamer 1
12 m²
Slaapkamer 2
40 m²
Terras 1
20 m²
Tuin
70 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
244 kWh/m²
EPC referentie
2886873-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 02/05/2023
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Deze woning geniet van een ruim, zonovergoten terras.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Achter deze mooie en karaktervolle gevel schuilt een woning die smaakvol is ingericht met tal van originele en authentieke elementen, er zijn 2 à 3 slaapkamers, afhankelijk van uw eigen behoeften/indeling. We betreden de woning langs de inkomhal die ons naar de eetplaats (vandaag een ruime bureau/werkplaats) brengt met aanpalend de keuken. De keuken is voorzien van het nodige comfort. De fraaie trap brengt ons naar het 1ste verdiep met ingerichte badkamer en ruime leefruimte met terras, Op de zolderverdieping vinden we nog 2 slaapkamers, waarvan 1 mezzanine. Alle slaapkamers zijn typerend door de hoge plafonds en plankenvloeren.

Ligging

Wonen op fiets- en wandelafstand van zowel het stadscentrum als het station Gent Dampoort. De woning in de schaduw van het Groot Begijnhof en het Banierpark is gelegen in een aantrekkelijke en leuke buurt met tal van faciliteiten. Het Wolterspark en Bijgaardepark liggen op wandelafstand. Hier vindt u nog de mogelijkheid tot ruim & rustgevend wonen in combinatie met alle praktische voordelen van mobiliteit en infrastructuur rondom.

" Charmante karaktervolle woning"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting