Karaktervolle woning met 4 slaapkamers en prachtige tuin!

Louis Vangrootenbruelstraat 19, 9600 Ronse

232 m²
4
1
260 m²
€ 239.000

Ref. 6271504

Beschrijving

Laat je betoveren door deze prachtige karakterwoning in de charmante Louis Vangrootenbruelstraat 19, Ronse. Hier geniet je van de perfecte combinatie van rust, ruimte, en authenticiteit, en dat allemaal op een steenworp afstand van alle voorzieningen die je nodig hebt.

Deze woning biedt maar liefst 5 verdiepingen vol mogelijkheden! Met vier ruime slaapkamers en een volledig in te richten zolder, kun je hier werkelijk al je woonwensen realiseren. De authentieke elementen geven de woning een unieke charme die je zelden nog vindt, en de ruimte biedt tal van mogelijkheden: een kangeroewoning, een atelier, een praktijkruimte of een comfortabel bureau – de keuze is aan jou.

En wat dacht je van de prachtige tuin? Deze vormt het ideale decor om samen met familie en vrienden te genieten van zonnige dagen of een ontspannen zondagnamiddag met een goed boek. De ligging van de woning is ook werkelijk top. Op wandelafstand vind je scholen, supermarkten en verschillende vrije beroepen, waardoor je een zorgeloos leven kunt leiden.

De veelzijdigheid en charme van deze woning zorgen ervoor dat je het meteen een thuis zult noemen. Aarzel niet, want woningen zoals deze, vol potentieel en op zo’n mooie locatie, gaan snel! Plan vandaag nog je bezoek en laat je inspireren door de mogelijkheden van jouw nieuwe droomhuis. Contacteer Chiara vandaag nog!

Vier slaapkamers

Prachtige tuin

Vijf verdiepingen

Uitstekende ligging

Authentieke elementen

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
260 m²
Bewoonbare opp.
232 m²
Bouwjaar
1920
Tuin
260 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
261 kWh/m²
EPC referentie
20230225-0002821277-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 18/04/2023
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Laat je betoveren door de prachtige gevel en de karakteristieke uitstraling van deze unieke woning. De woning beschikt over een ruime, goed onderhouden tuin, perfect voor zonnige dagen met familie en vrienden. Deze groene oase biedt rust en privacy, terwijl je ook geniet van de authentieke charme van de buitenkant van het huis.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Met maar liefst vijf verdiepingen biedt deze woning een zee aan ruimte en mogelijkheden. De vier ruime slaapkamers en een volledig in te richten zolder laten je dromen realiseren. Authentieke elementen, zoals sierlijke trappen en hoge plafonds, geven de woning een unieke charme die moeilijk elders te vinden is. De beschikbare ruimtes lenen zich uitstekend voor verschillende doeleinden, zoals een atelier, praktijkruimte, of zelfs een kangoeroewoning.

Ligging

De woning ligt op een toplocatie in de Louis Vangrootenbruelstraat in Ronse. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik: scholen, supermarkten en diverse diensten liggen op wandelafstand. Deze gunstige ligging biedt niet alleen rust, maar ook de voordelen van een uitstekende bereikbaarheid, waardoor je zorgeloos kunt genieten van het leven in een charmante omgeving.

" Karaktervolle woning met 4 slaapkamers en prachtige tuin!"

— Chiara Delaere

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting