Lichtrijk appartement met 2 slaapkamers

Varenbosstraat 55, 2800 Mechelen

86 m²
2
1
€ 265.000

Ref. 6262344

Beschrijving

Welkom in de Varenbosstraat 55, een uitzonderlijk licht appartement in een rustige, maar toch centrale buurt van Mechelen. Dit pareltje bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw met drie verdiepingen, en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven.

Bij binnenkomst wordt je meteen verwelkomd door een zee van natuurlijk licht, dankzij de grote raampartijen langs alle kanten. De open indeling van de leefruimte geeft een aangename, ruimtelijke sfeer, ideaal voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten. De twee ruime slaapkamers zorgen voor flexibiliteit: een perfecte thuis voor een jong gezin, een koppel of zelfs een werkruimte voor thuiswerkers.

Waarom is dit appartement de ideale keuze?

  1. Lichtrijk en ruim: Dankzij de grote ramen langs alle zijden van het appartement, geniet je van veel daglicht en een open gevoel doorheen de hele woning.

  2. Twee balkons: Je hebt niet één, maar twee balkons tot je beschikking. Vooraan is er een klein balkon, ideaal voor een gezellige ochtendkoffie. Achteraan, via de linker slaapkamer, heb je toegang tot een groter terras dat over de volledige breedte van het appartement loopt. Hier kan je heerlijk genieten van de rust en buitenlucht.

  3. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox: Geen zorgen meer over parkeren, dankzij de inpandige garagebox die apart te koop is. Zo blijft je auto veilig en droog in eigen gebouw.

  4. Perfecte locatie: Dit appartement ligt in een rustige buurt in de wijk Nekkerspoel, op wandelafstand van supermarkten (zoals Lidl en Colruyt), bakkers en scholen​. Daarnaast heb je ook vlotte verbindingen met het openbaar vervoer en de nabijheid van het bruisende centrum van Mechelen.

  5. Extra bergruimte: Het appartement biedt een praktische bergruimte in de hal, waardoor je altijd voldoende opbergruimte hebt voor al je spullen.

  6. Rust en groen: De omgeving is zeer rustig, met weinig verkeer, terwijl je ook snel toegang hebt tot groene zones zoals het Vrijbroekpark, ideaal voor wandelingen of sportieve activiteiten​.

Dit appartement combineert het beste van beide werelden: een rustige woonomgeving met alle gemakken van de stad op een steenworp afstand. Een unieke kans die je niet wil missen! Maak snel een afspraak en kom zelf ontdekken waarom dit jouw ideale nieuwe thuis kan zijn. Interesse? Contacteer Nico

Ruime leefruimte

Mogelijkheid tot aankoop garagebox

Kleinschalig gebouw

Op wandelafstand van scholen, winkels etc.

360° view

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Lift

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
86 m²
Slaapkamer 1
15 m²
Slaapkamer 2
11 m²
Woonkamer
37 m²
Keuken
8 m²
Badkamer
7 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
257 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Geniet van de buitenlucht op een van de twee balkons. Vooraan vind je een kleiner balkon, perfect voor een ontspannen koffie in de ochtend. Het tweede, grotere terras achteraan strekt zich uit over de volledige breedte van de woning en is bereikbaar via de slaapkamer. Dit biedt een rustige plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een inpandige garagebox te kopen, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Dit appartement straalt licht en ruimte uit dankzij de grote raampartijen rondom, die een warme en uitnodigende sfeer creëren. De open leefruimte biedt volop mogelijkheden voor een gezellige inrichting, ideaal voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten. De twee ruime slaapkamers bieden flexibiliteit: of je nu extra slaapruimte nodig hebt of een thuiswerkplek, dit appartement past zich aan jouw wensen aan. Daarnaast is er een handige bergruimte in de hal, perfect voor het opbergen van je spullen.

Ligging

Gelegen in de rustige wijk Nekkerspoel in Mechelen, biedt dit appartement de perfecte balans tussen rust en nabijheid van alle voorzieningen. Op wandelafstand vind je supermarkten, bakkers, scholen en groenvoorzieningen zoals het Vrijbroekpark. Bovendien ben je snel in het bruisende stadscentrum van Mechelen en heb je vlotte verbindingen met het openbaar vervoer.

" Lichtrijk appartement aan de rand van Mechelen"

— Nico Di Taranto

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting