Instapklare, ruime gezinswoning in het groen vlakbij Lokeren

Everslaarstraat 177, 9160 Lokeren

334 m²
4
1
1086 m²
40 m²
€ 648.000

Ref. 6210031

Beschrijving

Bent u op zoek naar de perfecte gezinswoning in een groene en rustige omgeving? Ontdek deze instapklare woning in de Everslaarstraat in Lokeren, omgeven door uitgestrekte weilanden en velden, met een vlotte verbinding naar het centrum van Lokeren en E17.

Kenmerken van de woning:

  • Volledig instapklaar: Deze woning is instapklaar en voorzien van alle comfort. Het is een ideale keuze voor gezinnen die zonder zorgen willen verhuizen.
  • 4 ruime slaapkamers: Met 4 slaapkamers, waarvan één op de gelijkvloerse verdieping, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Daarnaast is er een 5e kamer ingericht met een ingemaakte dressing.
  • Ruime badkamer: De badkamer is voorzien van zowel een bad als een douche, perfect voor het drukke gezinsleven. Daarnaast zitten alle aansluitingen boven klaar voor een eventuele tweede badkamer. 
  • Lichtrijke leefruimte: Geniet van de ruime en zeer lichtrijke leefruimte met een prachtig uitzicht op de omringende velden en het groen. 
  • Volledig uitgeruste keuken: De ruime keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende werk- en opbergruimte.
  • Berging en garages: Naast de 2 inpandige bergingen en een grote garage in de woning, is er ook een losstaande garage met ruimte voor twee auto’s. Ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen of nood aan extra opslagruimte.
  • Asbestveilig en energiezuinig: Gebouwd in 2002, is deze woning asbestveilig en beschikt over een conform elektriciteitsattest. Met een EPC-label B scoort de woning bovendien uitstekend op het vlak van energiezuinigheid.

Laat u verrassen door deze fantastische gezinswoning op een toplocatie. Plan vandaag nog uw bezoek en ontdek het comfort en de ruimte die deze woning te bieden heeft!

Instapklaar met gunstig EPC (label B)

4 ruime slaapkamers en ingemaakte dressing

Inpandige garage én losstaande garage voor 2 auto\'s

Prachtig uitzicht in groene omgeving

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
1.086 m²
Bewoonbare opp.
334 m²
Bouwjaar
2002
Slaapkamer 1
28.3 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Slaapkamer 3
30.7 m²
Slaapkamer 4
20 m²
Slaapkamer 5
12.3 m²
Terras 1
40 m²
Woonkamer
38 m²
Eetkamer
17.8 m²
Keuken
19 m²
Tuin
1086 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
154 kWh/m²
EPC referentie
20240701-0003299432-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Zeer ruime tuin met prachtig uitzicht op de velden en agrarisch gebied. Vooraan en aan de zijkant van de woning is er voldoende parkeerplek voorzien. Daarnaast zijn er 2 fijne terrassen aan de woning, waarbij je steeds kan genieten van de zon.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Volledig instapklaar: Deze woning is instapklaar en voorzien van alle comfort. Het is een ideale keuze voor gezinnen die zonder zorgen willen verhuizen. 4 ruime slaapkamers: Met 4 slaapkamers, waarvan één op de gelijkvloerse verdieping, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Daarnaast is er een ingemaakte dressing voor extra opbergruimte. Ruime badkamer: De badkamer is voorzien van zowel een bad als een douche, perfect voor het drukke gezinsleven. Lichtrijke leefruimte: Geniet van de ruime en zeer lichtrijke leefruimte met een prachtig uitzicht op de omringende velden en het groen. De openheid en het natuurlijke licht creëren een warme en uitnodigende sfeer. Volledig uitgeruste keuken: De ruime keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende werk- en opbergruimte voor elke kookliefhebber. Berging en garages: Naast de inpandige bergingen en een grote garage in de woning, is er ook een losstaande garage met ruimte voor twee auto’s. Ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen of nood aan extra opslagruimte.

energie foto

Energie

Asbestveilig en energiezuinig: Gebouwd in 2002, is deze woning asbestveilig en beschikt over een conform elektriciteitsattest. Met een EPC-label B scoort de woning bovendien uitstekend op het vlak van energiezuinigheid.

energie foto

Ligging

Omgeven door uitgestrekte weilanden en velden, met een vlotte verbinding naar het centrum van Lokeren en E17.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting