Instapklare woning in doodlopende straat te Geraardsbergen!

Kerkborre 7, 9500 Geraardsbergen

188 m²
3
1
486 m²
€ 340.000

Ref. 6240147

Beschrijving

Ontdek deze prachtige woning gelegen in een doodlopende straat te Schendelbeke, op Kerkborre 7. Met drie ruime slaapkamers en een inpandige garage biedt dit huis niet alleen comfort, maar ook rust en veiligheid voor gezinnen. De lichte en open leefruimte is perfect om te genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. De eetplaats sluit naadloos aan op de recent vernieuwde keuken, wat van koken een plezier maakt.

Daarnaast beschikt de woning over een charmante veranda met een prachtig uitzicht op de tuin, waar je het hele jaar door kunt ontspannen in het zonlicht. Dankzij de overvloed aan natuurlijk licht voelt elke kamer ruim en luchtig aan. De ruime zolder biedt extra opbergmogelijkheden of kan omgevormd worden tot een hobbyruimte.

Schendelbeke ligt in de groene omgeving van Geraardsbergen en biedt vlotte verbindingen via het nabijgelegen station en verschillende natuurgebieden zoals de Boelaremeersen. De rustige dorpssfeer maakt dit een ideale plek voor wie op zoek is naar een evenwicht tussen rust en nabijheid van stedelijke voorzieningen​.

Kom snel langs en ervaar zelf de unieke charme van deze woning!

Instapklare woning

Rustige, doodlopende straat

Lichte en open leefruimte

Inpandige garage aanwezig

Uitstekende ligging

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
486 m²
Bewoonbare opp.
188 m²
Bouwjaar
1976
Tuin
486 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
275 kWh/m²
EPC referentie
20240930-0003377349-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Deze woning is gelegen in een rustige, doodlopende straat te Schendelbeke, wat zorgt voor een veilige en serene omgeving. Het huis beschikt over een charmante veranda die uitkijkt op een verzorgde tuin, perfect om het hele jaar door van het zonlicht te genieten. Bovendien is er een inpandige garage aanwezig, wat bijdraagt aan het praktische comfort.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Binnenin straalt de woning ruimte en licht uit. De open leefruimte biedt een gezellige plek voor families en vrienden, terwijl de eetplaats naadloos aansluit op de recent vernieuwde keuken, wat van koken een plezier maakt. De woning telt drie ruime slaapkamers en heeft een lichte, luchtige sfeer dankzij het overvloedige natuurlijke licht. De zolder biedt extra opbergruimte of kan omgebouwd worden tot een hobbyruimte.

Ligging

Gelegen in het groene Schendelbeke, deelgemeente van Geraardsbergen, geniet de woning van een uitstekende ligging. De nabijheid van het station en natuurgebieden zoals de Boelaremeersen maakt het een ideale locatie voor wie een rustige dorpssfeer zoekt met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen en mooie wandelroutes.

" Instapklare woning in doodlopende straat te Geraardsbergen!"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting