Prachtig nieuwbouwappartement nabij het hart van Gent

Oslostraat 11, 9000 Gent

142 m²
3
2
€ 495.000

Ref. 6119213

Beschrijving

Ontdek het ultieme wooncomfort in Residentie Oslo, een prachtig nieuwbouwproject uit 2021, gelegen in de Oslostraat nabij het hart van Gent. Dit stijlvolle appartement biedt drie slaapkamers, een ruime leefruimte met open keuken en een schitterend zuidgericht terras waar u de hele dag door kunt genieten van zon en ontspanning.

Residentie Oslo geniet van een hoogwaardige afwerking en energiezuinige technieken die niet alleen zorgen voor ongeëvenaard comfort, maar ook voor lagere energiekosten en reeds voldoen aan de energienormen (E-peil 39). De ligging is simpelweg perfect: op enkele stappen van de levendige stadskern, boordevol trendy winkels, hippe restaurants en bruisende cultuur.

Daarnaast biedt de buurt tal van groene oases en snelle verbindingen met openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Dit appartement combineert de rust van een residentiële omgeving met de dynamiek van het stadsleven, waardoor het de ideale keuze is voor wie stijlvol en centraal wil wonen in Gent. Ontdek de unieke charme van het Tolhuisdok, gelegen in het hart van Gent's historische havengebied, waar De Voorhaven schittert als de best bewaarde 19de-eeuwse haven in Europa en het grootste beschermde stadsgezicht van de stad. Dit stadsdeel, in volle ontwikkeling en nu zeer gegeerd als woonplaats, biedt een zeldzame combinatie van industrieel erfgoed en moderne stedelijke vernieuwing. Met zijn strategische ligging nabij belangrijke wegen en waterwegen, is het een ideale plek om te wonen, werken en genieten van alles wat Gent te bieden heeft.

Grijp deze unieke kans en plan vandaag nog uw bezichtiging!

Het ultieme wooncomfort

Een hoogwaardige afwerking

Energiezuinige technieken

Combinatie van de rust van een residentiële omgeving met de dynamiek van het stadsleven

Zuidgericht terras waar u de hele dag door kunt genieten van zon en ontspanning

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Lift

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
142 m²
Bouwjaar
2021

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
67 kWh/m²
EPC referentie
44021-G-DBA_2017057057023/EP16647/A001/D01/SD002

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
G-score
B
P-score
B
exterieur foto

Exterieur

Het appartement maakt deel uit van Residentie Oslo, een prachtig nieuwbouwproject uit 2021. De residentie staat bekend om haar moderne architectuur en duurzame bouwtechnieken, wat niet alleen zorgt voor ongeëvenaard comfort maar ook voor lagere energiekosten. Het terras, gericht op het zuiden, biedt extra leefruimte en een plek om te ontspannen in de zon.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Dit stijlvolle appartement in Residentie Oslo biedt drie slaapkamers en een ruime leefruimte met een open keuken. Het interieur is ontworpen met oog voor detail en comfort, waarbij hoogwaardige afwerking en energiezuinige technieken centraal staan. Het zuidgerichte terras biedt de perfecte plek om de hele dag door te genieten van zon en ontspanning.

energie foto

Energie

Residentie Oslo is gebouwd met de nieuwste energiezuinige technieken, wat resulteert in een bijzonder lage E-peil van 39. Dit betekent niet alleen een milieuvriendelijke woonoptie, maar ook aanzienlijke besparingen op uw energiefactuur. De toepassing van duurzame materialen en technologieën zorgt ervoor dat dit appartement nu al voldoet aan de strengste energienormen, waardoor u kunt genieten van zowel comfort als lage kosten.

energie foto

Ligging

Gelegen in de Oslostraat, bevindt het appartement zich nabij het hart van Gent, op enkele stappen van de levendige stadskern. Hier vindt u trendy winkels, hippe restaurants en een bruisende cultuur. Daarnaast biedt de buurt tal van groene oases en snelle verbindingen met openbaar vervoer en belangrijke invalswegen, waardoor het de ideale locatie is voor wie centraal en stijlvol wil wonen. Ontdek de unieke charme van het Tolhuisdok, gelegen in het hart van Gent\'s historische havengebied, waar De Voorhaven schittert als de best bewaarde 19de-eeuwse haven in Europa en het grootste beschermde stadsgezicht van de stad. Dit stadsdeel, in volle ontwikkeling en nu zeer gegeerd als woonplaats, biedt een zeldzame combinatie van industrieel erfgoed en moderne stedelijke vernieuwing. Met zijn strategische ligging nabij belangrijke wegen en waterwegen, is het een ideale plek om te wonen, werken en genieten van alles wat Gent te bieden heeft.

" Op enkele stappen van de levendige stadskern"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting