Lichtrijk handelspand met uitstekende commerciële ligging

Provincialebaan 79, 9200 Dendermonde

172 m²

Ref. 4573015

Beschrijving

Dit handelspand/kantoorruimte heeft een uitstekende commerciële ligging op de grens van Buggenhout en Dendermonde met veel passage en voldoende parkeergelegenheid. Dit hoekpand heeft een lichtrijke handelsruimte met de nodige etalage, een apart toilet, een opbergruimte en een droge kelder met eigen vochtregulatie. Het pand is stijlvol en hoogwaardig afgewerkt en heeft een oppervlakte van 105m². De handelsruimte is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers door de elektrische dubbele schuifdeur met sensor.

De woonruimte met 4 slaapkamers boven het handelspand wordt ook verkocht. U kunt dit pand ook als geheel aankopen.
Dit is ideaal indien u graag boven uw zaak wenst te wonen of dit als opbrengstwoning wenst te verhuren.

Uitstekende commerciële ligging

Lichtrijke handelsruimte

Kelder met vochtregulatie

Rolstoel toegankelijk

Voormalige apotheek

Kenmerken

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
172 m²
Bewoonbare opp.
172 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
299 kWh/m²
EPC referentie
20120711-0001165672-00000003-2

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee
exterieur foto

Exterieur

Doordat het een hoekpand is, heb je een grote geveloppervlak met veel etalagemogelijkheid. Ideaal als zichtlocatie voor uw zaak.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Dit hoekpand heeft een lichtrijke handelsruimte, een apart toilet, een opbergruimte en een droge kelder met eigen vochtregulatie. Het pand is stijlvol en hoogwaardig afgewerkt en heeft een oppervlakte van 105m². De handelsruimte is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers door de elektrische dubbele schuifdeur met sensor. Deze voormalige apotheek is het ideale handelspand/kantoorruimte voor zij die wonen en werk wensten te combineren. De woonruimte met 4 slaapkamers boven het handelspand wordt ook verkocht. U kunt dit pand ook als geheel aankopen. Zo kunt u boven uw zaak wonen of als opbrengstwoning verhuren. https://altro-vastgoed.be/vastgoed/kopen/Dendermonde/9200/ruime-en-lichtrijke-duplex-met-4-slaapkamers/

energie foto

Energie

Het handelspand wordt verwarmd op via gas met een centrale verwarming. De kelder bezit over een vochtregulatie systeem, ideaal als stockage!

energie foto

Ligging

Dit handelspand/kantoorruimte, gelegen op de Provinciale Baan 79 te Dendermonde, heeft een uitstekende commerciële ligging op de grens van Buggenhout en Dendermonde. Dit zorgt voor veel passage, goede zichtbaarheid en voldoende parkeergelegenheid.

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting