Prachtig appartement op toplocatie.

Gentsesteenweg 194, 9800 Deinze

61 m²
1
1
18 m²
€ 269.000

Ref. 6149656

Beschrijving

Bezoek 12 sept. (op afspraak)

Prachtig afgewerkt appartement op de eerste verdieping, volledig instapklaar en tot in de puntjes verzorgd. Dit lichtrijke en gezellige appartement biedt alles wat u zoekt in een nieuwe thuis. De ruime leefruimte baadt in natuurlijk licht, wat een aangename en warme sfeer creëert. De moderne keuken is volledig uitgerust en biedt alle comfort voor zowel dagelijks gebruik als gezellige etentjes.

De slaapkamer is ruim en sluit naadloos aan op een smaakvol afgewerkte badkamer, voorzien van moderne sanitaire voorzieningen. Daarnaast beschikt het appartement over een praktische berging naast de keuken, ideaal voor het opbergen van al uw spullen.

U geniet van extra bergruimte op de benedenverdieping, evenals een gemeenschappelijke fietsenberging. Er is voldoende parkeerplaats beschikbaar, met de optie om een privégarage aan te kopen voor extra comfort.

Dit appartement is centraal gelegen in Deinze, op een steenworp afstand van winkels, restaurants en het stadscentrum. U woont hier op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik, zonder in te boeten op rust en comfort. Perfect voor wie een instapklaar appartement zoekt waar u zich meteen thuis voelt. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezoek!

Toplocatie

Lichtrijk

Groot terras

Instapklaar

Kenmerken

1 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Parkeren

Terras

Lift

Riolering

Gas

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
61 m²
Bewoonbare opp.
61 m²
Bouwjaar
2018
Slaapkamer 1
13 m²
Terras 1
18 m²
Woonkamer
34 m²
Keuken
6 m²
Badkamer
7 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
39 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

Het appartement bevindt zich in een modern gebouw met een strakke architectuur en een verzorgde gevel. De grote ramen zorgen voor een mooie lichtinval en een open uitstraling. De buitenruimte is aangelegd met aandacht voor detail, met voldoende parkeermogelijkheden en een nette gemeenschappelijke ingang.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het appartement is modern en stijlvol ingericht, met een open, lichtrijke woonkamer die uitnodigt tot ontspanning. De volledig uitgeruste keuken en smaakvol afgewerkte badkamer stralen kwaliteit en functionaliteit uit. De slaapkamer biedt een rustige en comfortabele ruimte.

energie foto

Energie

Dit appartement met een EPC-label A+ biedt uitzonderlijke energie-efficiëntie, wat resulteert in lage energiekosten en een duurzaam wooncomfort. De uitstekende isolatie en moderne installaties met zonnepanelen zorgen voor minimale warmteverliezen en een optimaal binnenklimaat. Met dit energielabel investeert u in een toekomstgerichte woning die zowel ecologisch als economisch voordelig is.

energie foto

Ligging

Deinze is een levendige stad in de Leiestreek, gekend om haar groene omgeving en rijke culturele geschiedenis. Met een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden biedt Deinze het perfecte evenwicht tussen stadse voorzieningen en landelijke rust. Dankzij de centrale ligging en uitstekende verbindingen naar omliggende steden, is Deinze een ideale plek om te wonen.

" Een appartement om u tegen te zeggen. "

— Uw vastgoedmakelaar van Deinze en omstreken.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting