Wonen in het groen nabij het centrum van Knesselare!

Veldstraat 54, 9910 Aalter

90 m²
2
1
19.25 m²
€ 295.000

Ref. 5612446

Beschrijving

In de uitverkochte residentie 'Antoinette', nabij het centrum van Knesselare, hebben wij het genoegen om u dit aangenaam 2-slaapkamer appartement op het tweede verdiep te mogen aanbieden!

Ontdek het genot van modern wonen met een uitzonderlijke ligging in een weelderig groenparkomgeving. Met aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie is dit appartement uitgerust met een geothermische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je niet alleen geniet van een hedendaags comfort, maar ook van een laag verbruik.

Het appartement verwelkomt je met een stijlvolle en eigentijdse inrichting, waarbij een doordacht ontwerp centraal staan. De open plattegrond zorgt voor een vloeiende overgang tussen de ruime woonkamer, de moderne keuken en het eetgedeelte, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat.

De twee slaapkamers bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning, terwijl de grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht. 
De badkamer is voorzien van alle voorzieningen en een hoogwaardige afwerking.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het meer dan aangename zuidwestgerichte terras, hier geniet je van de warme zonnestralen met een prachtig uitzicht op het omliggende groenpark.

Dit is jouw kans om te wonen in een modern appartement met een groen hart. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de unieke mogelijkheden die dit nieuwbouwproject te bieden heeft.

Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse garage!

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Terras

Lift

Riolering

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
90 m²
Bouwjaar
2023
Slaapkamer 1
12 m²
Slaapkamer 2
11 m²
Terras 1
19.25 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
30 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Het residentieel woonproject \'Withof\' bestaat uit 18 ruime en lichtrijke appartementen en 4 prachtige penthouses. Dankzij de zuidwest oriëntatie kan je zalig genieten op je terras of in je tuintje en kijk je uit over het groen aangelegde park. Het project geeft een eigentijdse en moderne uitstraling en de appartementen worden gebouwd volgens de recentste energienormen. Kortom een schitterend project in een gezellig dorp met gegarandeerd woongeluk.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Eigentijds wonen met een open indeling vol natuurlijke lichtinval...

energie foto

Energie

Dit project is voorzien van verwarming/verkoeling via geothermie die in combinatie met de zonnepanelen zorgt voor een uiterst laag verbruik...

energie foto

Ligging

Deze stijlvolle residentie geniet een uitzonderlijke ligging nabij het centrum en uitkijkend op een groenparkomgeving!

" Uitzonderlijk wonen in een groene omgeving"

— Vastgoedmakelaar Olivier

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting