Energiezuinige nieuwbouwwoning op toplocatie

Urselseweg 42, 9910 Aalter

253 m²
3
2
208 m²
20 m²

Ref. 5897451

Beschrijving

Wil je genieten van comfortabel wonen in een energiezuinige nieuwbouwwoning op een toplocatie? Dan is deze halfopen bebouwing precies wat je zoekt!

Met een geothermische warmtepomp voor vloerverwarming en -koeling, aangevuld met een gascondensatieketel en zonnepanelen (5,2 kwp), ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte energievoorziening. Bovendien beschikt de woning over inbraakbeveiliging, geautomatiseerde zonnescreens, en een ventilatiesysteem D voor een gezond binnenklimaat. Dankzij het smart home systeem wordt wooncomfort naar een hoger niveau getild, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en je veiligheid verhoogt.

Met een laag E-peil geniet je ook van een vermindering van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar, wat de woning nog aantrekkelijker maakt.

De indeling van de woning is doordacht, met een ruime inkomhal, gastentoilet en een open leefruimte die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote glaspartijen. De tuin vormt een naadloze overgang van binnen naar buiten, waardoor je kunt genieten van een open en ruimtelijk gevoel.

De keuken is nog niet ingericht, waardoor je als nieuwe eigenaar de vrijheid hebt om deze naar eigen smaak in te richten. Op de eerste verdieping bevinden zich drie prachtige slaapkamers en twee luxueuze badkamers, waarvan één met ligbad en dubbele wastafel, en de andere met inloopdouche, wastafel en toilet. Ook is er een extra dressing kamer en een geïntegreerde bureau, die een absolute eyecatcher vormt.

De woning beschikt over een volledige onderkeldering en twee aangelegde parkeerplaatsen vooraan, waardoor je altijd voldoende ruimte hebt voor je auto's.

Met een BTW-tarief van slechts 6% komt deze woning ook financieel gezien erg voordelig uit. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

360° view

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Tuin

Parkeren

Terras

Klimaatcontrole

Riolering

Gas

Parlofoon

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
461 m²
Bewoonbare opp.
253 m²
Bouwjaar
2022
Slaapkamer 1
16 m²
Slaapkamer 2
16 m²
Slaapkamer 3
12 m²
Terras 1
20 m²
Woonkamer
35 m²
Eetkamer
18 m²
Keuken
12 m²
Bureau
8 m²
Tuin
208 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
G-score
A
P-score
A

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting