Charmante Bel-etagewoning in het centrum van Knesselare

Urselseweg 17, 9910 Aalter

184 m²
3
2
150 m²
€ 268.000

Ref. 5928347

Beschrijving

OPENHUIS ~ ZATERDAG 27 APRIL ~ OP AFSPRAAK 10U-13U 

Stap binnen in deze prachtige bel-etage woning, waar gezelligheid en comfort hand in hand gaan. Gelegen in het hart van Knesselare, biedt deze woning niet alleen een warme thuis, maar ook het gemak van het dorpsleven met alle voorzieningen binnen handbereik.

Geniet van de knusheid van dit huis met zijn charmante buitenterrassen, perfect om te ontspannen na een lange dag of om vrienden en familie te ontvangen voor gezellige avonden in de buitenlucht.

Met drie ruime slaapkamers en twee badkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De gezellige leefkeuken nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellige maaltijden samen.

Wat nog beter is, is het gunstige energieprestatiecertificaat B, wat betekent dat je niet alleen geniet van comfort, maar ook van een lagere energierekening. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over elektriciteitsveiligheid, want de elektriciteitsinstallatie is conform en de woning is asbestveilig, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe thuis.

Deze woning is perfect instapklaar, dus waar wacht je nog op? Kom en ontdek jouw nieuwe thuis in het hart van Knesselare!

Contacteer Sarah Bouilliart 0484877428 ~ sarah@altro-vastgoed.be

Bel-etage woning

Centrum Knesselare

EPC ~ B

Conform elektriciteitsattest

Asbestveilig

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
210 m²
Bewoonbare opp.
184 m²
Bouwjaar
1939
Renovatiejaar
2017
Slaapkamer 1
16 m²
Slaapkamer 2
13 m²
Slaapkamer 3
20 m²
Woonkamer
23 m²
Keuken
20 m²
Tuin
150 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
151 kWh/m²
EPC referentie
20240412-0003211960-res-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Voorkooprecht
Nee
Asbestattest
Ja, 24/04/2024
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

Met zijn crèmekleurige gevels en natuurstenen accenten straalt deze woning een tijdloze elegantie uit die perfect past in het dorpslandschap. Het mansardedak voegt een vleugje karakter toe aan de architectuur, waardoor het geheel een sfeervolle uitstraling krijgt. Maar dat is nog niet alles! Stap uit op de gezellige terrassen en ontdek de charme van de dorpstuin.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Stap binnen in de lichte en uitnodigende ruimtes, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen voor comfort en functionaliteit. De open plattegrond creëert een gevoel van ruimte en verbondenheid, waardoor je je meteen thuis voelt.

energie foto

Energie

Het gunstige energieprestatiecertificaat B, betekent dat je niet alleen geniet van comfort, maar ook van een lagere energierekening. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over elektriciteitsveiligheid, want de elektriciteitsinstallatie is conform en de woning is asbestveilig, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe thuis.

energie foto

Ligging

Gelegen in het hart van Knesselare, biedt deze woning niet alleen een warme thuis, maar ook het gemak van het dorpsleven met alle voorzieningen binnen handbereik.

" Stap binnen in deze prachtige bel-etage woning, waar gezelligheid en comfort hand in hand gaan. "

— Vastgoedmakelaar Sarah

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting