Tijdloze 3 slpk. woonst in een unieke omgeving

Markettestraat 15, 9880 Aalter

249 m²
3
2
360 m²
90 m²

Ref. 4964638

Beschrijving

- IN OPTIE - ALTRO VASTGOED VERKOOP - OPENHUIS VRIJDAGAVOND 14/10 of ZATERDAG 15/10 (op afspraak) - Je voelt het onmiddellijk bij het binnenstappen van de woning, het gebruik van kwalitatieve materialen en de ongeforceerde huiselijke sfeer stellen je onmiddellijk op je gemak. De eigenaars hebben, sinds hun aankoop, blijvend geïnvesteerd in hun levenscomfort en in hun eigendom. Een tijdloze leefkeuken, gelegen tussen een aangename tv-zithoek/lounge met gesloten haard en een zeer lichtrijke eetplaats met open zicht op de zon georiënteerde tuin. Via de inkomhal, met afzonderlijk gastentoilet, heb je de mogelijkheid om de woning binnen te stappen of via de trap de eerste verdieping te betreden waar je 1 slpk. met kleine woonkamer en badkamer kan terugvinden. Op de gelijksvloerverdieping vind je achter de ruime eetplaats 2 ruime slpks., een badkamer met dubbele wastafel en kastenruimte, een ligbad, een ruime inloopdouche en een verborgen toilet. Noodzakelijke extra bergruimte is er in de zeer ruime berging (met toegang tot zolderberging) nabij de keuken en ook in de zeer ruime dubbele garage met extra werkruimte. De Markettestraat is gekend omwille van zijn rustige ligging in een prachtige en vlot bereikbare omgeving, op slechts enkele minuten van de op- en afrit van de E40 te Aalter of te Nevele. Verder beschikt deze eigendom over zonnepanelen. De elektrische keuring wordt conform afgeleverd bij akte. De woning zal vrij zijn op 1 juli 2023. Dergelijke eigendommen zijn uitzonderlijk en zeer gegeerd. Leg vandaag uw afspraak vast en plan een bezoek met vastgoedmakelaar Wim Gevaert via 0473 70 40 71 (7/7) of wim@altro-vastgoed.be

Kwalitatieve en tijdloze materialen

Rustig ligging in een prachtige en vlot bereikbare omgeving

Zon georiënteerde tuin met boomhut

Een tijdloze leefkeuken

Blijvend geïnvesteerd in levenscomfort en nieuwe energetische energie

360° view

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
847 m²
Bewoonbare opp.
249 m²
Bouwjaar
1980
Renovatiejaar
2018
Kadastraal inkomen
€ 877
Slaapkamer 1
20 m²
Slaapkamer 2
13 m²
Slaapkamer 3
21 m²
Terras 1
90 m²
Woonkamer
35 m²
Eetkamer
35 m²
Keuken
20 m²
Tuin
360 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
400 kWh/m²
EPC referentie
20220930-0002686257-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

Prachtige ZW-georiënteerde tuin waar schaduwmomenten mogelijk zijn. Tevens beschikt de tuin over een leuke boomhut voor veel familieplezier.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De eigenaars hebben vooral blijvend geïnvesteerd in levenscomfort en aangenaam wonen. Door het gebruik van kwalitatieve materialen en de zorg waarmee de bewoners er zijn mee omgegaan kom je echt tot rust.

energie foto

Energie

Op het dak van de woning liggen zonnepanelen. De woning wordt momenteel verwarmd op elektriciteit en kreeg hierdoor het label D op het EPC-attest. Het plaatsen van een warmtepomp zorgt ervoor dat het peil zak naar label B (zie het EPC verslag in bijlage dat u kan downloaden via onze website).

energie foto

Ligging

De Markettestraat is vooral gekend omwille van zijn mooie omgeving en snelle bereikbaarheid.

Video

" Hier wil ik zelf wonen!"

— Vastgoedmakelaar Wim Gevaert

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting