Gezellig wonen op een boogscheut van de Vaartdijk

Loe Lindemansplein 4, 2800 Mechelen

90 m²
2
1
10 m²
€ 990

Ref. 6281781

Beschrijving

Gezellig wonen met uitzicht op groen

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement dat modern comfort, rust en een prachtig uitzicht combineert? Dan is dit appartement aan het Loe Lindemansplein 4 in Mechelen dé woning die je zoekt. Gelegen in een rustige, groene omgeving maar toch dichtbij alle voorzieningen van de stad, biedt dit appartement het beste van beide werelden.

Adembenemend uitzicht en buitenruimte

Dit lichtrijke appartement op de 3e verdieping biedt een prachtig, open zicht op de fraai aangelegde binnentuin en de serene vijver. Vanuit je slaapkamer kijk je uit op het water, wat elke dag begint met een gevoel van rust en ontspanning. Het terras van 8 m² is perfect om ’s ochtends je koffie te drinken of 's avonds van een wijntje te genieten, terwijl je de frisse buitenlucht inademt en uitkijkt over de groene Vaartdijk in de verte. Deze buitenruimte is de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en in alle privacy tot rust te komen.

Comfort en duurzaamheid

Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een luxueuze en zorgeloze woonervaring. Met een EPC-label B is de woning niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk. De vloerverwarming zorgt voor aangename warmte en bespaart tegelijkertijd op je energiefactuur. Dubbele beglazing en thermische en akoestische isolatie zorgen ervoor dat je geniet van stilte en comfort, zonder energieverlies. De moderne, volledig uitgeruste keuken is voorzien van een ruim kookeiland, ideaal voor wie van koken houdt of graag gasten ontvangt. Naast de keuken vind je een praktische berging, perfect voor het opbergen van je voorraad en keukenapparatuur.

Indeling en afwerking

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, beide met grote ramen die veel licht binnenlaten. De badkamer is stijlvol afgewerkt met een inloopdouche, wat zorgt voor een luxueus gevoel. Omdat de woning niet gemeubileerd is, kun je deze volledig naar je eigen smaak en stijl inrichten. Dit is jouw kans om een echt thuis te creëren dat perfect bij je past. Voor slechts €990 per maand huur je dit moderne appartement, en voor €90 per maand heb je er een ondergrondse parkeerplaats bij, waar je auto veilig en droog staat. De vaste kost bedraagt €90.

Waarom dit appartement ideaal is voor jou:

  • Rustig en groen: Geniet van de prachtige binnentuin en vijverzicht vanuit de slaapkamers en het terras, terwijl je woont op een rustige locatie.
  • Terras: Ontspan op het ruime terras met zicht op de Vaartdijk, perfect voor buiten genieten.
  • Moderne keuken: Volledig uitgeruste keuken met kookeiland, ideaal voor kookliefhebbers.
  • Energiezuinig: EPC-label A, vloerverwarming, dubbele beglazing – je woont hier comfortabel en duurzaam.
  • Individuele inrichting: Niet bemeubeld, dus je kunt het helemaal inrichten naar jouw smaak.
  • Ondergrondse parking: Jouw auto staat veilig en droog in de ondergrondse garage voor slechts €90/maand.
  • Toplocatie: Rustig wonen, maar toch dicht bij het bruisende centrum van Mechelen, met vlotte verbindingen naar winkels, scholen en recreatiemogelijkheden.

Toplocatie: het beste van Mechelen

Dit appartement biedt de perfecte balans tussen rust en stadsleven. Je woont hier in een groene, kalme omgeving, maar het bruisende centrum van Mechelen ligt op slechts een steenworp afstand. Met winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden dichtbij is dit appartement ideaal voor iedereen die van zowel comfort als gemak houdt. Fietsers en wandelaars kunnen volop genieten van de Vaartdijk, terwijl Mechelen zelf volop cultuur en gezellige restaurants te bieden heeft.

Kom snel langs!

Ben je klaar om luxueus en comfortabel te wonen in een prachtige omgeving? Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en stijlvolle levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een bezichtiging. Je nieuwe thuis wacht op je!


Interesse? Contacteer Emma via emma@altro-vastgoed.be

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Lift

Parlofoon

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
90 m²
Bouwjaar
2024
Slaapkamer 1
11 m²
Slaapkamer 2
15 m²
Terras 1
10 m²
Woonkamer
30 m²
Keuken
10 m²

Energieprestaties

EPC categorie

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
G-score
A
P-score
A
interieur foto

Interieur

Interieur: Modern comfort en luxe Dit appartement biedt alles voor een luxueuze woonervaring. Met een energiezuinig EPC-label B, vloerverwarming en dubbele beglazing geniet je van een comfortabel en stil huis. De volledig uitgeruste keuken met kookeiland is ideaal voor kookliefhebbers, en naast de keuken bevindt zich een praktische berging. De woning beschikt over twee ruime, lichte slaapkamers en een stijlvolle badkamer met inloopdouche. Het appartement is ongemeubileerd, waardoor je het naar eigen smaak kunt inrichten.

Ligging

Ligging: Groene omgeving, toch dicht bij de stad Dit appartement biedt het beste van beide werelden: een rustige, groene ligging en toch dichtbij het bruisende centrum van Mechelen. Met winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden op korte afstand is dit de ideale locatie voor wie rust én stadse voorzieningen wil combineren.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting