Instapklaar appartement op gunstige ligging te Gentbrugge

Arthur van Laethemstraat 11, 9050 Gentbrugge

100 m²
2
1
5 m²
€ 950

Ref. 6284425

Beschrijving

Dit instapklare, lichtrijke appartement, gelegen in de rustige maar centraal gelegen Arthur Van Laethemstraat in Gentbrugge, biedt u het beste van twee werelden. Geniet van de nabijheid van winkels, cafés, ontspanningsmogelijkheden en openbaar vervoer, terwijl u op slechts 10 minuten van het centrum van Gent bent.

Met een oppervlakte van ca. 100 m² (exclusief het terras) is dit appartement perfect ingedeeld: een ruime inkomhal met vestiairemogelijkheden, een zonnige woonkamer met eethoek, een volledig uitgeruste keuken, een aparte berging, een gastentoilet, twee slaapkamers en een badkamer.

Extra troeven? Een privé garagebox en berging én de mogelijkheid om te genieten van de gemeenschappelijke tuin. Het appartement is bovendien afgewerkt met kwalitatieve materialen en voldoet aan de hedendaagse normen. Provisie voor gemeenschappelijke kosten: €140/maand (incl. voorschot water).

Bent u op zoek naar een comfortabel en centraal gelegen appartement? Contacteer ons snel voor een bezoek

Instapklaar appartement

Twee slaapkamers

Inclusief garagebox

Gemeenschappelijke tuin

Uitstekende ligging

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Klimaatcontrole

Lift

Gas

Parlofoon

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
100 m²
Bewoonbare opp.
100 m²
Bouwjaar
1990
Terras 1
5 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
160 kWh/m²
EPC referentie
2488651

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
exterieur foto

Exterieur

Dit appartement beschikt over een privé garagebox en een aparte berging op de benedenverdieping, ideaal voor extra opslag en parkeergelegenheid. Bovendien heeft u toegang tot een rustige gemeenschappelijke tuin, waar u kunt ontspannen en genieten van het groen.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Binnenin geniet u van een ruim en licht interieur. De inkomhal biedt plaats voor een vestiaire, gevolgd door een lichtrijke woonkamer met eethoek. De volledig geïnstalleerde keuken is uitgerust met diverse toestellen, terwijl de praktische berging extra opbergruimte biedt. Verder beschikt het appartement over twee comfortabele slaapkamers en een badkamer, evenals een apart gastentoilet.

Ligging

Gelegen in de Arthur Van Laethemstraat in Gentbrugge, combineert dit appartement een rustige omgeving met een uiterst centrale ligging. In de buurt vindt u tal van winkels, cafés, en ontspanningsmogelijkheden. Het openbaar vervoer is op wandelafstand, en het centrum van Gent bereikt u in slechts 10 minuten.

" Instapklaar appartement op gunstige ligging te Gentbrugge"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting