Lichtrijk 2 slaapkamer appartement

Kerklaan 67b, 1830 Machelen

93 m²
2
1
12.9 m²
€ 1.030

Ref. 6290065

Beschrijving

Op zoek naar een comfortabel en goed gelegen appartement? Dit 2-slaapkamer appartement in de Kerklaan 67 in Machelen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een lichtrijke, moderne woning in een rustige buurt, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Het appartement biedt twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen, waardoor ze genieten van veel natuurlijk licht. De open keuken is uitgerust met moderne toestellen en gaat naadloos over in de lichtrijke leefruimte. Deze grote leefruimte wordt overspoeld door daglicht dankzij de grote ramen. De badkamer beschikt over een comfortabel ligbad. De moderne afwerking en inrichting zorgen voor een frisse, aangename sfeer.

Dit appartement heeft een uitstekende ligging. Het centrum van Vilvoorde ligt op slechts een paar minuten fietsen, waar je terecht kunt voor een ruim aanbod aan winkels en andere voorzieningen. Bovendien is het appartement zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Op wandelafstand van het appartement ligt het mooie Park De Drie Fonteinen. Dit park is een echte oase van rust en biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning in de natuur. Of je nu graag een wandeling maakt, sportief bezig bent of gewoon wil genieten van een picknick, het park biedt voor elk wat wils.

Bent u geïnteresseerd in dit mooie appartement? Aarzel niet en plan vandaag nog een bezoek in om dit gezellige, lichtrijke appartement zelf te ontdekken!
Meer Info: Johan@altro-vastgoed.be of 0456/12.69.87


Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Lift

Parlofoon

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
93 m²
Bouwjaar
2020
Slaapkamer 1
12 m²
Slaapkamer 2
8 m²
Terras 1
12.9 m²
Woonkamer
23 m²
Keuken
16 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
73 kWh/m²
EPC referentie
23047-G_2025/0142/EP17515/A001/D01/SD024

Stedenbouwkundige Informatie

G-score
D
P-score
D

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting