Tevreden klanten.

≈

Liselotte & Stijn

Toen we eraan dachten onze eigendom te verkopen hebben we contact opgenomen met Wim van Altro Vastgoed, hij legde ons de verschillende mogelijkheden voor en gaf ons de tijd om alles rustig te bekijken, zonder enige druk. Toen we definitief besloten om onze verkoop door te zetten werd alles heel nauwkeurig opgevolgd door Wim. Hadden we vragen stond hij direct klaar met de nodige raad. Wij zijn dan ook zeer tevreden dat wij gekozen hebben voor Altro Vastgoed. Wij raden verkopen met Wim als vastgoedmakelaar aan iedereen aan!

Jeroen

De zoektocht naar een geschikte vastgoedmakelaar is niet eenvoudig.

Toen Beau zichzelf en haar kantoor kwam voorstellen was ik meteen overtuigd. Beau luisterde goed en adviseert duidelijk. Ze aarzelt ook niet om de strategie om te gooien naargelang de reacties van potentiële kopers. Ik was zeer tevreden over de aanpak van de promo met een zeer goede binnenhuisstyling en fotoshoot om te beginnen en ook over de organisatie van de bezoekmomenten.

Beau is heel vlot, sympathiek en open in de omgang. Het was een zeer aangename samenwerking.

 

≈

Isabelle

Van bij de start hadden we een goed contact en gevoel bij vastgoedmakelaar Wim Gevaert van Altro Vastgoed. Onze eigendom werd op alle vastgoedportalen geplaatst, er werd een groot opvallend verkoopbord geplaatst, maar Wim bleef niet wachten en ging zelf ook actief op zoek naar kopers binnen zijn eigen netwerk. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Bedankt voor alles!

Paul Peelman

Beste Kris,

Reeds enige tijd was ik op zoek naar een investering is vastgoed, maar nergens heb ik de een professionelere aanpak gezien zoals bij u. Gestaafd door een uitgebreide marktanalyse en rendementsberekening heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht!

Bedankt!

≈

Marleen Bogaert

Appartement verkocht, en ander gekocht bij Hof Ter Linden fase I.
Steeds contact gehad met Kris en Dimitri. Zeer tevreden over de goede samenwerking voor verkoop en aankoop!

Sofie & Lander

Ons eerste gedacht was onze woning verkopen zonder tussenkomst van een immo-kantoor. Maar toen Michiel via mail heel kort zijn aanpak en werkwijze liet weten hebben we hem toch eens laten langskomen. Na dat gesprek hebben we niet lang getwijfeld om met Michiel in zee te gaan!

Op de eerste Altro bezoekdag was onze woning verkocht, aan de prijs die wij wouden. We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking en de service. Wij kunnen en zullen iedereen die verkoopplannen heeft, zeker aanraden om met Michiel samen te werken!

Contacteer ons voor meer informatie

Persoonlijke gegevens

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Uw vraag
Gratis Schatting