Murielle De Maesschalck

Regio verantwoordelijke (BIV 511522)

Contacteer Murielle

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Mijn regio

Beschrijving

Mijn naam is Murielle, een levensgenieter uit een klein dorp. Na het volbrengen van mijn studie rechtspraktijk ben ik meteen van start gegaan in de immobiliënwereld. Met trots behaalde ik mijn erkenning als makelaar en sinds kort mag ik mezelf ook energiedeskundige noemen. Voor mij is het belangrijk om naast het esthetische ook over het technische van een woning te kunnen vertellen.

Waarom vastgoed?

Het is voor mij een ideale mix tussen het administratieve luik op kantoor en het echte werk op de baan. Ik vind het fantastisch om mensen te kunnen bijstaan en ondersteunen bij het verkopen of kopen van een (t)huis.

Waarom ik voor de Altro Group werk?

Een bedrijf waar mensen even belangrijk zijn als resultaten, daar hou ik van en daarom koos ik voor Altro. Twee zaakvoerders die steeds op zoek zijn naar vernieuwing in zowel service als het verkoopproces, fantastisch! Ik wou werken voor een kantoor waar kwaliteit en kennis van het grootste belang is. En dat vond ik bij Altro vastgoed.

Mijn vrije tijd?

Ik spendeer veel tijd met familie en vrienden. Lekker uiteten gaan, in de natuur vertoeven, nieuwe steden ontdekken, …Waarom je voor mij moet kiezen?

Mijn sterkte punten?

Ik onderscheid mezelf door mijn eerlijke aanpak, luisterend oor en mijn oog voor detail. Ik houd rekening met de wensen van mijn klanten en ga voor een persoonlijke werkwijze om elk dossier tot een goed einde te brengen.

Mijn panden

Gratis Schatting