Giel Depuydt

Vastgoedmakelaar (BIV 507598)

Contacteer Giel

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Mijn kantoor

Beschrijving

Mijn naam is Giel Depuydt, geboren en getogen in Bellem (Aalter). Kantoor verantwoordelijke van het kantoor te Aalter. Reeds 10 jaar actief als BIV-erkend makelaar.

De variatie van de sector spreekt mij enorm aan. Technische, economische, fiscale en commerciële kennis zijn onmisbaar voor de vastgoedmakelaar. Al onze klanten, die hun vastgoed wensen te verkopen of te verhuren, hebben één gemeenschappelijke wens: een correcte prijs en een vlotte zorgeloos verloop. Maar daarnaast zijn hun noden en wensen uniek, wat er dan ook voor zorgt dat elk dossier een andere aanpak vraagt. Een op mensen gerichte job, een variatie aan kennis en aanpak zorgt ervoor dat je jezelf steeds blijft uitdagen. Dat is wat me zo aanspreekt in de vastgoedsector.

De visie, de waarden en de normen van de Altro Vastgoedgroep leunen perfect aan bij deze van mezelf. Als makelaar binnen de groep krijg je veel verantwoordelijkheden en je krijgt de steun van een sterke ‘back office’ dewelke er voor zorgen dat je als makelaar u 100% kan focussen op uw klanten en afspraken. Alsook de onderlinge samenwerking en activiteiten met mijn Altro collega’s zorgen voor een leuke werksfeer.

Vrije tijd spendeer ik graag met vrienden, van samen sporten tot samen uit eten. Een tocht met de koersfiets of mountainbikeAls actief lid van de serviceclub Rotary Aalter Nobelstede, engageer ik mij samen met andere jonge ondernemers voor lokale projecten en goede doelen. Eenmaal per week probeer ik over de middag naar de fitness te gaan en ’s zondags met enkele vrienden een rit met de koersfiets of mountainbike. Daarnaast ga ik graag uit eten met vrienden.

Wanneer u voor mij kiest, kiest u als eigenaar voor een makelaar die werkt in functie van uw noden en wensen. Die weet wat voor u belangrijk is en er ook naar handelt. Onwetendheid is volgens mij uiterst onaangenaam, van mij mag u frequente contact verwachten, ook wanneer er eventjes niets te melden is.

Mijn panden

Verhuurd
Goed gelegen woning met een vlotte verbinding Biesemveldstraat 6, Aalter
Verhuurd
Centraal gelegen 2 slaapkamer appartement Spoorweglaan 16, Aalter
Verhuurd
Appartement met garage en kelderberging Smedenpoort 14, Aalter
Verhuurd
Woning met luxe keuken Goedingenstraat 50, Aalter
Verhuurd
Duplex met garagebox Brugstraat 5, Aalter
Verhuurd
Nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers Bellemdorpweg 23, Aalter
Gratis Schatting