Genieten onder de spaanse zon met prive zwembad

Rio guadalquivir lot 63a , 04620 vera

100 m²
2
2
€ 344.000

Ref. 5308800

Beschrijving

Deze 3 gevel krijgt een bewoonbare oppervlakte van 111,30 m2 en wordt gebouwd op een perceel van 381 m2 met
parkeerplaats en een privatief zwembad.
 Bij de ingang van het pand vinden we een grote pergola van 49,70 m2 en een parkeerplaats aan de rechterkant. Als we onder de pergola lopen, hebben we toegang tot de ingang van het huis. Aan de linkerkant vinden we het zwembad met een ontspannings- / ligweide.                   
Binnen in de woning vinden we op de begane grond een grote open ruimte van 34,10 m2 die dienst doet als
woonkamer – eetkamer – keuken.
Aan de rechterkant van de toegangsdeur hebben we een gastentoilet en een slaapkamer van 12,20 m2 met een privatieve badkamer.

Als we naar de eerste verdieping gaan, aan het einde van de trap, is er een gang die in verbinding staat met een groot terras van 34 m2 waar u kunt genieten van de zee en een fenomenaal uitzicht op de bergen van het charmante dorp van Mojacar. Op deze eerste verdieping bevindt zich aan de linkerkant een kinderslaapkamer met eigen badkamer. Aan de rechterkant een slaapkamer met een en-suite badkamer en toegang tot het terras op de eerste verdieping.

Mojácar Pueblo is een prachtig Andalusisch dorpje gelegen bovenop een berg, met een Moors verleden en in een prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp heeft charmante witgekalkte huizen, maar ook geweldige uitzichten, kerken en hermitages. Mojácar-stranden. El Palmeral is een van de bekendste en meest populaire stranden, in feite is het de eerste keuze voor families en liefhebbers van stadsstranden. Naast El Palmeral kunt u een bezoek brengen aan het Descargador-strand, beroemd om zijn enorme uitgestrektheid, en het Piedra Villazar-strand,
gelegen naast het Parador Hotel.

Een van de charmes van Mojácar en omgeving is de grote verscheidenheid aan ongerepte baaien, met fijne zandstranden en transparant en schoon water, die zonder problemen toegankelijk zijn. Cala del Peñón en Cala del Sombrerico zijn twee van de mooiste, een perfecte keuze om te zwemmen midden in de natuur.

Mojácar is door de gelijknamige vereniging uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Spanje en is een van de meest gewilde kustbestemmingen in Andalusië. Droomstranden, uniek klimaat het hele jaar door, buitengewone golfbanen en een onovertroffen aanbod van watersport, gastronomie en nachtleven.

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Parlofoon

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
1.092 m²
Bewoonbare opp.
100 m²
Slaapkamer 1
13 m²
Slaapkamer 2
10 m²
Woonkamer
28 m²
Keuken
8 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Bekijk ook onze andere panden

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting