Gelijkvloers appartement met ruim terras en garagebox

Elststraat 49, 9240 Zele

83 m²
2
1
27 m²

Ref. 4851669

Beschrijving

Dit lichtrijk tweeslaapkamer-appartement heeft vele troeven: gelijkvloers, ruim terras, aparte garagebox + extra parkeeplaats, fietsenberging,…
Ideaal voor starters maar ook makkelijk toegankelijk voor iets ouderen!

Laat mij u rondleiden: Via de gemeenschappelijke ingang kom je aan de voordeur van het appartement. Bij binnenkomst heb je een apart toilet en de eerste slaapkamer. Meteen betreed je ook de ruime zithoek met open keuken en eetkamer. Door het open gevoel en het grote schuifraam heb je heel veel daglicht in de leefruimte. Via een nis heb je toegang tot de 2e slaapkamer, een berging met alle technische voorzieningen en de badkamer met ligbad. Via het schuifraam in de leefruimte kom je op het ruime terras. Dit is ook toegankelijk via de inrijpoort. Zo hoef je niet met vuilbakken,… door het appartement. Grote troef van het appartement is de individuele garagebox op het terrein. Daarnaast beschikt de residentie ook over een gemeenschappelijke fietsenberging.

Dit appartement is een recente residentie -oplevering 2012- is volledig instapklaar.

Bij interesse: aarzel niet om ons te contacteren om een bezoek in te plannen!
Kantoor Dendermonde: 052 51 76 86

Lichtrijk gelijkvloersappartement

Aparte garagebox met parkeermogelijkheid voor 2 auto\'s

Makkelijk bereikbaar in Centrum Zele

Ruim terras

360° view

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

Parkeren

Terras

Lift

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
104 m²
Bewoonbare opp.
83 m²
Bouwjaar
2011
Terras 1
27 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
150 kWh/m²
EPC referentie
20220629-0002632473-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

Via het schuifraam in de leefruimte kom je op het ruime terras. Dit is ook toegankelijk via de inrijpoort. Zo hoef je niet met vuilbakken,… door het appartement. Grote troef van het appartement is de individuele garagebox op het terrein. De vraagprijs is exclusief garagebox van € 25 000. Daarnaast beschikt de residentie ook over een gemeenschappelijke fietsenberging.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Laat mij u rondleiden: Via de gemeenschappelijke ingang kom je aan de voordeur van het appartement. Bij binnenkomst heb je een apart toilet en de eerste slaapkamer. Meteen betreed je ook de ruime zithoek met open keuken en eetkamer. Door het open gevoel en het grote schuifraam heb je heel veel daglicht in de leefruimte. Via een nis heb je toegang tot de 2e slaapkamer, een berging met alle technische voorzieningen en de badkamer met ligbad.

energie foto

Energie

Dit appartement is een recente residentie -oplevering 2012- en volledig instapklaar. Met een positieve EPC, vernieuwd warmwaterboiler is dit een energiezuinige woning!

energie foto

Ligging

Dit centraal gelegen appartement te Zele ligt op wandelafstand van de markt en dichtbij verscheidene winkels en sportfaciliteiten! De extra parkeermogelijkheden met de garagebox (€ 25 000) is een grote troef aan dit appartement.

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting