Centraal gelegen investeringspand in Zele

Cesar Meeusstraat 28, 9240 Zele

410 m²
€ 490.000

Ref. 5741853

Beschrijving

Maak jouw investeringsdromen waar met dit unieke pand in het bruisende centrum van Zele! Gelegen in de winkelstraat, geniet je hier van een toplocatie die al jarenlang het succesvolle thuis is van een bloeiende kledingzaak. Met een bewezen staat van dienst als handelspand biedt dit investeringspand een solide basis voor jouw financiële groei.

Momenteel in gebruik als een goed lopende kledingzaak, is het pand onderworpen aan een lopende handelshuur die in acht genomen dient te worden. Dit betekent dat je als investeerder kunt profiteren van een stabiele inkomstenstroom, waarbij de huidige huurvoorwaarden gehandhaafd blijven.

Een extra troef van dit pand is de mogelijkheid van achteruitgang via een inpandige garage. Dit biedt niet alleen handige toegang voor leveringen, maar opent ook de deur naar diverse toekomstige mogelijkheden voor het pand.

Of je nu een ervaren investeerder bent of op zoek bent naar je eerste vastgoedbelegging, dit pand in het centrum van Zele biedt een unieke kans. 

Wacht niet te lang en grijp deze kans om eigenaar te worden van een stukje commercieel succes in Zele. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe dit investeringspand jouw financiële toekomst kan vormgeven. 

Kenmerken

Parkeren

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
523 m²
Bewoonbare opp.
410 m²
Renovatiejaar
2021

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
495 kWh/m²
EPC referentie
20231005-0003007481-KNR-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
G-score
A
P-score
A

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting