Prachtig gelegen bouwgrond - 2024m² - centrum Zedelgem.

Notariswegel 2, 8210 Zedelgem

Ref. 4328659

Beschrijving

Prachtig gelegen bouwgrond - 2024m² - in het centrum van Zedelgem : rustig doch centraal gelegen. Dit perceel is geschikt voor open bebouwing met als hoofdbestemming wonen. Een nevenbestemming zoals diensten/kantoren is toegelaten. De inplanting van het te bouwen volume resulteert in een Zuid-West georiënteerde tuin. Heeft u interesse in deze grond of wenst u meer informatie te bekomen ? Neem vandaag nog contact via katrien@altro-vastgoed.be of op 0477 46 53 11 (7/7). #dekeyser_decruy_architecten #bouwid

Centraal, uniek gelegen bouwgrond

Ruime, moderne open bebouwing mogelijk

Zuid/West-georiënteerde tuin

Kenmerken

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
2.024 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

exterieur foto

Exterieur

Dit ruime perceel van 2024m² is geschikt voor open bebouwing met als hoofdbestemming wonen. Een nevenbestemming zoals diensten/kantoren is toegelaten. De inplanting van het te bouwen volume resulteert in een Zuid-West georiënteerde tuin.

exterieur foto

Ligging

Deze grond is gelegen in het centrum van Zedelgem. Winkels, scholen, openbaar vervoer zijn in de onmiddellijke omgeving aanwezig, met andere woorden centraal en toch rustig! Oprit naar de E40 is op 10’ afstand verwijderd. De kust bereikt u met de wagen in amper 25’. Met de fiets is Brugge centrum een half uur verwijderd van deze bijzondere locatie.

" Prachtig gelegen bouwgrond – 2024m² - in het centrum van Zedelgem."

— Katrien Le Roy - vastgoedadviseur

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting