Ruime halfopen bebouwing met 5 slaapkamers en grote garage

Mellesteenweg 64C, 9230 Wetteren

189 m²
5
1
923 m²
€ 398.000

Ref. 5967468

Beschrijving

Gelegen in Wetteren-ten-Ede, treft u deze halfopen bebouwing. Genieten van een rustige, groene omgeving met een dorpsgevoel, terwijl u toch dichtbij alle nodige voorzieningen en verbindingen bent. 

De inkomhal met een gastentoilet verwelkomt u in de ruime leef- en eetruimte. Via de eetkamer én keuken kan u rechtstreeks op het terras of de tuin in. 

Er zijn maar liefst 5 slaapkamers, perfect voor grote gezinnen of wie op zoek is naar extra ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer uitgerust met zowel een bad als een douche. De zolderverdieping herbergt nog 2 extra slaapkamers, ideaal voor een rustige werkplek of hobbyruimte. 

Met een perceel van 923 m² geniet u van een mooie buitenruimte. Tot slot beschikt de woning over een grote garage (ca. 35 m2) met een verdiep dat kan dienen als polyvalente ruimte. 

Deze woning is op te frissen naar een lager energielabel met enkele eenvoudige ingrepen, wat het extra interessant maakt! Nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing werden geplaatst in 2017. Benieuwd? Bel Steffi voor meer informatie!

Zeer ruime woning met 5 slaapkamers en een garage met polyvalente ruimte

Alle ramen en deuren werden vernieuwd in 2017 (PVC)

Perceel van 923 m2

Beschikbaar bij akte

Kenmerken

5 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
923 m²
Bewoonbare opp.
189 m²
Bouwjaar
1976
Renovatiejaar
2017
Renovatieverplichting
Ja
Slaapkamer 1
16.22 m²
Slaapkamer 2
16.28 m²
Slaapkamer 3
11.5 m²
Slaapkamer 4
17.64 m²
Slaapkamer 5
19.25 m²
Woonkamer
24.55 m²
Eetkamer
21.03 m²
Keuken
9.58 m²
Tuin
923 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
447 kWh/m²
EPC referentie
20240516-0003247480-RES-2

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 07/05/2024
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

Op een ruim perceel van 923 m² biedt deze woning een prachtige buitenruimte, ideaal voor ontspanning en recreatie. Verder beschikt de woning over een grote garage van ongeveer 35 m² met een extra verdieping die kan worden benut als polyvalente ruimte.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Bij het binnenkomen word je verwelkomd in een ruime inkomhal met gastentoilet, die toegang geeft tot de leef- en eetruimte. Zowel vanuit de eetkamer als de keuken kun je rechtstreeks naar het terras en de tuin. De woning beschikt over vijf slaapkamers, wat het uitermate geschikt maakt voor grote gezinnen of mensen die extra ruimte zoeken. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer voorzien van zowel een bad als een douche. De zolderverdieping biedt nog twee extra slaapkamers, die ideaal kunnen worden ingericht als rustige werkplek of hobbyruimte.

energie foto

Energie

Hoewel de woning al voorzien is van nieuwe PVC-ramen met dubbele beglazing, zijn er enkele eenvoudige ingrepen mogelijk om het energielabel verder te verbeteren. Dit biedt de mogelijkheid om de woning verder op te frissen en energiezuiniger te maken.

energie foto

Ligging

De woning is gelegen in Wetteren-ten-Ede, een halfopen bebouwing die zich bevindt in een rustige, groene omgeving met een uitgesproken dorpsgevoel. Ondanks de serene sfeer geniet je van de nabijheid van alle nodige voorzieningen en uitstekende verbindingen naar andere steden en gemeenten.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting