Instapklare hoekwoning met centrale ligging te Wetteren

Achttien Augustuslaan 2, 9230 Wetteren

147 m²
3
1
€ 268.000

Ref. 4507041

Beschrijving

Deze hoekwoning is volledig gemoderniseerd in 2011 en zeer aangenaam met zijn grote ruimtes en veel daglicht!
Je komt binnen in een ruime hal met toilet, berging en trap naar de 1e verdieping en naar de kelder. Aan de linkerkant van de hal heb je de volledig geïnstalleerde keuken en de badkamer met dubbele lavabo en bad. Op de eerste verdieping heb je 3 slaapkamers. Vanuit een van de slaapkamers heb je toegang via een vaste trap naar de ruime, ingerichte zolder (mogelijkheid tot extra slaapkamer, polyvalente ruimte, bureau,...)

Via de keuken kom je op het zonnige terras dat ook toegankelijk is via de straatkant. In de buitenruimte heb je een bijgebouw, ideaal om de fietsen en vuilnisbak op te bergen. Ook heb je nog een kleine patio tussen woonkamer en keuken.

Door zijn ligging op de hoek van de 18-Augustuslaan en de Wegvoeringstraat heb je in heel de woning een heel lichtrijk gevoel. Deze centrale ligging dichtbij het centrum van Wetteren zorgt voor een extra pluspunt.

Recentelijk volledig vernieuwd

Lichtrijke hoekwoning

3 volwaardige slaapkamers en zolder

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
114 m²
Bewoonbare opp.
147 m²
Slaapkamer 1
15 m²
Slaapkamer 2
13 m²
Slaapkamer 3
11 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
473 kWh/m²
EPC referentie
20210922-0002467475-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

Via de keuken kom je op het zonnige terras dat ook toegankelijk is via de straatkant. In de buitenruimte heb je een bijgebouw, ideaal om de fietsen en vuilnisbak op te bergen. Ook heb je nog een kleine patio tussen woonkamer en keuken.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze hoekwoning is volledig gemoderniseerd in 2011 en zeer aangenaam met zijn grote ruimtes en veel daglicht! Je komt binnen in een ruime hal met toilet, berging en trap naar de 1e verdieping en naar de kelder. Aan de linkerkant van de hal heb je de volledig geïnstalleerde keuken en de badkamer met dubbele lavabo en bad. Op de eerste verdieping heb je 3 slaapkamers. Vanuit een van de slaapkamers heb je toegang via een vaste trap naar de ruime, ingerichte zolder (mogelijkheid tot extra slaapkamer, polyvalente ruimte, bureau,...)

energie foto

Energie

Conforme elektriciteitskeuring, dubbele beglazing en isolatie in het dak vormen hier de kernwoorden.

energie foto

Ligging

Door zijn ligging op de hoek van de 18-Augustuslaan en de Warandelaan heb je in heel de woning een heel lichtrijk gevoel. Deze centrale ligging dichtbij het centrum van Wetteren zorgt voor een extra pluspunt.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting