Riante penthouse in exclusief woonconcept!

Op de hoek Duilhoekstraat en Mellesteenweg B201, 9230 Wetteren-Ten-Ede

179 m²
3
2
70 m²
€ 553.000

Ref. 4547066

Beschrijving

Luxe, rust, natuur en ruimte omarmen elkaar perfect in het exclusieve woonproject Cavalli, gelegen in het welgevraagde Ten Ede, op de grens met Laarne en Heusden.
In deze urban villa's , 15 appartementen met 1-2 of 3 slaapkamers, die deel uitmaken van een natuurlijk landschap met groene vergezichten kom je onmiddellijk terecht in een oase van rust. Dit project heeft alles wat een moderne, hedendaagse levensstijl beoogt.

In de penthouse is luxe met een veelvoud aan leef terrassen, een gashaard, plafondkoeling, extra grote leefruimte,... . Wanneer u eigenaar wordt van deze exclusieve penthouse, bent u niet alleen eigenaar van een parel maar tevens eigenaar van de gehele bovenste verdieping wat zorgt voor maximale privacy.

Contacteer ons en ontvang als eerste meer informatie omtrent dit unieke project!

Hoogwaardige afwerking

Energievriendelijk wonen

Groene omgeving

Exclusief woonconcept

Uiterst ruim zonneterras

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

Terras

Klimaatcontrole

Lift

Riolering

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
179 m²
Terras 1
70 m²

Energie Prestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

Exclusief woonproject in urban villa stijl. De hoogwaardige stijl van afwerking trekt zich door in de strakke gevelarchitectuur.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De afwerkingsgraad van het project komt tot uiting in de extra hoge plafonds in combinatie met plafondhoge deuren, grote raampartijen, domotica, alarmsysteem, sunscreens, hoge afwerkingsbudgetten, high-end leveranciers voor keuken, badkamer en bevloering,... Naast deze luxe worden de appartementen voorzien van vloerverwarming en zal men zowel ecologisch kunnen verwarmen als koelen.

energie foto

Energie

Door het gebruik van geothermische warmtepompen waarmee u ecologisch kunt verwarmen en koelen, kunnen wij u in dit project BEN appartementen aanbieden.

energie foto

Ligging

De penthouse van het exclusief woonproject Cavalli is gelegen in het welgevraagde Ten Ede, op de grens met Laarne en Heusden. Dit unieke woonproject is ideaal gelegen in de driehoek Melle - Laarne - Heusden. U geniet op een boogscheut van een vlotte verbinding met de E40, E17, R4 en N9.

" Wonen in Cavalli is genieten van ruimte en kwaliteit!"

— Dave Bracke

Bekijk alle foto's van dit pand

Gratis Schatting