charmante open bebouwing - verder te renoveren

Peeerweg 5, 3700 Tongeren

168 m²
3
1
12 m²

Ref. 5098790

Beschrijving

Deze leuke woning is gelegen in het rustige maar 'o' zo gezellige Vreren, op een boogscheut van de kerktoren en waar je volledig tot rust kan komen, in de nabije omgeving zijn alle winkel faciliteiten voorhanden. De woning heeft al een gedeelde renovatie ondergaan maar vraagt nog verdere afwerking , ideaal voor de handige harry's. De woning is gelegen op een niveauverschil zodoende er veel lichtinval binnen komt. De volledige gelijkvloerse verdieping en badkamer dienen nog verder afgewerkt te worden maar de structuur is reeds voorzien. U moet dit pand bezoeken om een beter beeld te krijgen. De toekomstige indeling van deze woning is voorzien als, inkomhal, open leefruimte met aansluitend de open keuken, bijkeuken, apart toilet, ontbijthoek/bureau die rechtstreekse toegang geeft naar de zijtuin. Op verdiep - badkamer (in te richten), 2 slaapkamers waarvan één met kleine berging/stockage of ideaal als dressing, doorloop naar de zolderverdieping die ingericht is als kamer met ingemaakte kasten.

De woning vraagt nog verder afwerking maar kan een zeer gezellige en charmante woning worden en volgens ieders budget af te werken. Mogelijkheid om 2 parkeerplaatsen te voorzien op eigen terrein.

Interesse om de handen uit de mouwen te steken ? Meer info - Nico DI TARANTO - nico@altro-vastgoed.be of via www.altro-vastgoed.be

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

Tuin

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
455 m²
Bewoonbare opp.
168 m²
Renovatiejaar
2022
Kadastraal inkomen
€ 542
Slaapkamer 1
15 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Slaapkamer 3
12 m²
Terras 1
12 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
343 kWh/m²
EPC referentie
0002734082

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting