Uniek perceel te Sint-Lievens-Houtem!

IJshoutestraat 62, 9520 Sint-Lievens-Houtem

€ 475.000

Ref. 4399616

Beschrijving

Deze grond met een oppervlakte van ca. 3 531 m² is gelegen in de Ijshoutestraat te Sint-Lievens-Houtem. Deze geniet van prachtige verzichten en is omringd door agrarisch gebied. Daarnaast is de ligging van deze grond een grote toef, enerzijds zeer centraal gelegen en op enkele minuten van de N42 met directe aansluiting naar de E40 Gent – Brussel.

De woning die momenteel op het perceel staat heeft een grondige renovatie nodig om terug een parel te worden. Deze omvat drie slaapkamers, een bureau, een badkamer met toilet en een keuken met kleine berging. Daarnaast werd de woning uitgerust met een kruipkelder.

Behalve renovatie is er ook mogelijkheid om een nieuwe woning te bouwen volgens de richtlijnen “zonevreemde woning”.

Benieuwd naar deze uitzonderlijke eigendom en de mogelijkheden? Contacteer Beau via beau@altro-vastgoed.be of via 0470 54 16 27

prachtige verzichten en omringd door agrarisch gebied

centrale ligging

mogelijkheid om een nieuwe woning te bouwen volgens de richtlijnen zonevreemde woning

Kenmerken

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
3.531 m²

Energie Prestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Mogelijk
Voorkooprecht
Ja
Bodemattest
Ja

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen en prijzen van dit pand.

exterieur foto

Exterieur

De grond heeft een oppervlakte van ca. 3 531 m² en is gelegen in de Ijshoutestraat te Sint-Lievens-Houtem. Deze geniet van prachtige verzichten en is omringd door agrarisch gebied. Daarnaast kijkt de bouwgrond uit op een grote vijver achter de woning.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning heeft wel een grondige renovatie nodig om terug een parel te worden. De woning beschikt over drie slaapkamers, een bureau, een badkamer met toilet, keuken en een living met zicht op het omliggende groen. Behalve renovatie is het ook mogelijk om volgens de richtlijnen \"zonevreemde woning\" te renoveren of te bouwen.

Ligging

De ligging van deze grond is een grote troef! Enerzijds is deze zeer centraal gelegen en op enkele minuten van de N42 met directe aansluiting naar de E40 richting Gent - Brussel

" Uniek perceel te Sint-Lievens-Houtem!"

— Beau Van Laeren

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting