Starterswoning met servitudeweg

Clemenceaustraat 96, 2860 Sint-Katelijne-Waver

136 m²
2
1
49 m²

Ref. 5910304

Beschrijving

Bij het binnenkomen van de woning wordt u verwelkomd door een privatieve inkomhal, die rechtstreeks toegang verleend tot de lichtrijke woonkamer. Deze zithoek is extra gezellig door de gashaard die zich centraal in de leefruimte begeeft. Aangrenzend aan de woonkamer is de recent gerenoveerde keuken (2019) met ingebouwde toestellen. Zo is er onder meer een vaatwasser en een combioven voorzien. Via de keuken heeft u toegang tot de oostgerichte tuin waar u heerlijk uw kop koffie kan drinken in de ochtendzon. De tuin beschikt ook over een handig tuinhuis. 

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers terug te vinden, alsook een riante badkamer met douche, wc, dubbele lavabo en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Daarnaast is er een zolderverdieping die de mogelijkheid biedt tot een extra slaapkamer.  

Naast de woning is een servitude weg gelegen, wat inhoudt dat u steeds toegang hebt tot het poortje dat uitgeeft op de tuin.

Deze woning is de perfecte stap voor wie centraal wilt wonen in een rustige woonkern. 

De woning heeft een EPC-label F, wat inhoudt dat de woning binnen 5 jaar na aankoop minstens een EPC D label moet behalen.

De woning is gelegen in het gehucht Elzestraat in de gemeente Sint-Katelijne-Waver. In Elzestraat kan u 2 basisscholen terugvinden, een gemeentelijk zwembad, een park en een jeugdbeweging. Daarnaast vindt u ook verschillende horeca faciliteiten terug in de nabije omgeving van de woning. De woning geniet van een uiterst gunstige locatie. Het centrum van Mechelen is bereikbaar na een korte autorit van 10 minuten. Oprit E19 is op slechts 4 minuten rijden waardoor steden als Antwerpen en Brussel binnen handbereik zijn.

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
126 m²
Bewoonbare opp.
136 m²
Renovatiejaar
2019
Renovatieverplichting
Ja
Slaapkamer 1
16 m²
Slaapkamer 2
10 m²
Woonkamer
35 m²
Keuken
25 m²
Tuin
49 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
591 kWh/m²
EPC referentie
0002984641

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Voorkooprecht
Nee
Asbestattest
Ja, 22/11/2023
G-score
A
P-score
A

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting