Trendy, charmant gelijkvloers appartement met zuid terras

Molenheide 66, 2870 Puurs

91 m²
2
1
16 m²
€ 289.000

Ref. 4496845

Beschrijving

Comfortabel wonen in Breendonk

Dit wooncomplex is genaamd Botanic, via de sfeervolle wandelwegen komt u aan het appartement, rustig gelegen en toch centraal op de site. Het appartement beschikt over een ruime inkom, degelijke berging, slaapkamer 1, badkamer met alle faciliteiten (douche, lavabo, wc etc.) de inrichting is tijdloos en ook voorzien van een degelijk en mooie afwerking. Via de nachthal komen we aan de 2de slaapkamer, aansluitend de gezellige leefruimte met open keuken die dan weer toegang geeft naar het zuid gericht terras van maar liefst 16m2 en uitzicht geeft op een groene oase. Op kelderniveau kan u een parking aankopen (+23.000€) waar tevens de gemeenschappelijke (afgesloten) fietsenstalling is voorzien.

VERKOOP AAN 6% REGISTRATIE !

Een vloeiend spel van lijnen, hoogtes en gezellige schakeringen. De vindingrijke inplanting en afwisseling van de verschillende residenties scheppen ruimte en een groot gevoel van vrijheid. Ruime glaspartijen creëren een open blik, speelse buitenruimtes en hedendaagse, energiezuinige principes. Dankzij een intelligente mix niveauverschillen en hellende daklijnen ontstaat een groen panorama met zicht op de verleidelijke binnentuin of het achterliggende park.

De Mëttes – zo luidt de geuzennaam van de Breendonkenaren – ontvangen je met open armen. Van brouwerij Moortgat en het Fort van Breendonk tot en met een golfterrein met 9 holes en de grootste klimmuur van Vlaanderen. 

360° view

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Terras

Lift

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
91 m²
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
9 m²
Terras 1
16 m²
Woonkamer
31 m²
Badkamer
8 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
45 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee
Bodemattest
Ja

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting