Instapklare gezinswoning nabij Oudenaarde

Oudstrijdersstraat 24, 9700 Oudenaarde

200 m²
3
1
706 m²
€ 375.000

Ref. 6147386

Beschrijving

Op zoek naar een verzorgde, halfopen bebouwing vlak bij het centrum van Oudenaarde? Deze gezellige woning in het pittoreske Nederename biedt de perfecte combinatie van rust en nabijheid tot de stad.

De woning beschikt over een ruime inkomhal met apart toilet, een lichte leefruimte, en een volledig vernieuwde keuken die van alle moderne gemakken is voorzien. Via de keuken heeft u toegang tot zowel de garage met automatische sectionaalpoort als de veranda, waar u uitkijkt op de verzorgde achtertuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie comfortabele slaapkamers en een recent gerenoveerde badkamer met dubbele wastafel, extra toilet, ligbad en inloopdouche. De woning is door de jaren heen uitstekend onderhouden en bevindt zich in prima staat.

Bovendien is deze woning asbestveilig en vrij van renovatieverplichtingen, wat een zorgeloze woonervaring garandeert.

Een bezoekje waard? Absoluut! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Deze instapklare woning is klaar om uw nieuwe thuis te worden!

Instapklare woning

Uitstekende ligging

Ruime, onderhoudsvriendelijke tuin

Drie slaapkamers

Garage aanwezig

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
706 m²
Bewoonbare opp.
200 m²
Bouwjaar
1994
Tuin
706 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
262 kWh/m²
EPC referentie
20240611-0003279616-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
A
P-score
D
exterieur foto

Exterieur

Deze verzorgde halfopen bebouwing biedt niet alleen extra privacy, maar ook de nodige buitenruimte om volop te genieten van het leven. Vanuit de recent vernieuwde keuken heeft u directe toegang tot de garage, die voorzien is van een automatische sectionaalpoort. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in de aangename veranda, die uitkijkt op een keurig onderhouden achtertuin. De woning is bovendien asbestveilig en vrij van renovatieverplichtingen, wat betekent dat u hier zorgeloos kunt wonen zonder onverwachte verrassingen.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal, die meteen een gevoel van ruimte en comfort uitstraalt. Aangrenzend vindt u een apart toilet, wat het dagelijks gemak verhoogt. De lichte en uitnodigende leefruimte is het hart van de woning, ideaal voor zowel ontspanning als gezellige momenten met familie en vrienden. De volledig vernieuwde keuken, uitgerust met moderne apparatuur en voorzieningen, maakt het koken een waar plezier. Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, perfect voor een gezin. De recent gerenoveerde badkamer biedt alle luxe die u zich kunt wensen, met een dubbele wastafel, extra toilet, ligbad en een inloopdouche.

Ligging

De woning is gelegen in het pittoreske Nederename, een charmante deelgemeente van Oudenaarde, waar u kunt genieten van een rustige en groene omgeving. Ondanks de serene ligging bevindt u zich op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Oudenaarde. Deze unieke combinatie van rust en nabijheid tot de stad maakt deze locatie bijzonder aantrekkelijk voor wie het beste van beide werelden zoekt. U kunt hier genieten van de rust van het platteland, zonder in te boeten aan de gemakken van stedelijke voorzieningen.

" Instapklare gezinswoning nabij Oudenaarde"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting