Instapklare open bebouwing met drie slaapkamers te Baliebrugge!

Hertog Van Klevestraat 27, 8020 Oostkamp Ruddervoorde

189 m²
3
1

Ref. 4497582

Beschrijving

verkocht, compromis in opmaak. 

Deze uitstekend onderhouden woning op een perceel van ca. 825 m² bevindt zich in de Hertog Van Klevestraat te Baliebrugge, deelgemeente van Ruddervoorde met een vlotte bereikbaarheid naar tal van invalswegen.

De indeling van de woning is als volgt: Een inkomhal met een apart gastentoilet, een woonkamer met houtvuur en bijhorend eetgedeelte, een open keuken met ontbijthoek. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de veranda en de ruime zuid georiënteerde tuin met terras.

Op de eerste verdieping biedt de woning drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, douche, bad en toilet. Via de badkamer is er tevens een handige opbergruimte te bereiken. Daarnaast is de zolderverdieping bereikbaar via de uitschuifbare trap.

Verder beschikt deze woning over een inpandige garage en een oprit met plaats voor meerdere wagens.

Kortom, deze woning biedt dankzij de lichtrijke ruimtes en haar charmant karakter een waaier van opportuniteiten. Ziet u zichzelf wonen in deze uitstekend onderhouden woning in Baliebrugge? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend voor een bezoek en ontdek voor uzelf deze prachtige woonst!

Troeven: Zonnepanelen (met nog 10 jaar certificaten) – uitstekend onderhouden woning – 3 slaapkamers – doodlopende straat - EPC: 261 kWh/m²

Maak snel een afspraak via beau@altro-vastgoed.be of 0470 54 16 27.

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Tuin

Parkeren

Terras

Klimaatcontrole

Parlofoon

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
823 m²
Bewoonbare opp.
189 m²
Bouwjaar
1984
Slaapkamer 1
20 m²
Slaapkamer 2
13 m²
Slaapkamer 3
12 m²
Woonkamer
30 m²
Eetkamer
11 m²
Keuken
17 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
261 kWh/m²
EPC referentie
20110823-0000903641-00000005-6

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

De woning beschikt over een aangename tuin met een aangenaam terras!

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De indeling van de woning is als volgt: Een inkomhal met een apart gastentoilet, een woonkamer met houtvuur en bijhorend eetgedeelte, een open keuken met ontbijthoek. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de veranda en de ruime zuid georiënteerde tuin met terras. Op de eerste verdieping biedt de woning drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, douche, bad en toilet. Via de badkamer is er tevens een handige opbergruimte te bereiken. Daarnaast is de zolderverdieping bereikbaar via de uitschuifbare trap. Verder beschikt deze woning over een inpandige garage en een oprit met plaats voor meerdere wagens.

energie foto

Energie

De woning is voorzien van zonnepanelen (met nog 10 jaar certificaten)

energie foto

Ligging

Deze uitstekend onderhouden woning op een perceel van ca. 825 m² bevindt zich in de Hertog Van Klevestraat te Baliebrugge, deelgemeente van Ruddervoorde met een vlotte bereikbaarheid naar tal van invalswegen.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting